Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚ vagyok és lefeküdtem egy FIÚVAL. Elhagyott most hogy tovább?
Figyelt kérdés
Csak egy éjszakára kelettem neki?Mit képzel mégis?egész nap sírok.Pedig nagyon jó volt az ágyban ilyen pasival még nem voltam.3napja nem eszek visszakaraom kapni2011. ápr. 22. 21:15
11/32 anonim válasza:
De ki vagytok combosodva, rátok esett a Van Damme poszter? :DDD
A kérdés pedig FAKE!
12/32 anonim válasza:
Hmmm... Kezd melegedni a levegő!
(vedd úgy hogy megrúgtalak)
13/32 anonim válasza:
Ez a kerdes az elo bizonyitek arra, hogy 12 evesen is lehet erre az oldalra regisztralni...:))
15/32 anonim válasza:
Kedves ratyi barátom!
Először is azt kívánom hogy rohadjon le a farkad.
Másodjára:A börtönben szeretik az anált.Rabolj bankot vagy szaladgálj mesztelenül és erőszakolj meg fiatal kis pasikat!
A gondod máris megoldódik!
16/32 anonim válasza:
jajjj cukifijucskaaaaaa jajj jajjjj jajjjjjjjjjjj te kis piszokmatyi ütyümütyü
kamu 100% fééééééééééjkkkkkkkkkkkkkk
17/32 anonim válasza:
Mocskos b.zi. Takarodjál köcsög felvonulásra, ne itt rontsd a levegőt!
18/32 A kérdező kommentje:
A kérdés FAKE De jókat röhögtem :D Dögöljenek a b*zik és a cigányok!!
2011. ápr. 22. 22:09
19/32 anonim válasza:
LOL nagyonnagyot röhögtem.::D éljenek a heterók!!:D
20/32 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel te látens b*zi vagy, aki azon élvezkedik, hogy ilyen kérdéseket ír ki. Hidd el, egy igazi hetero nem írna ki ilyen kérdést, ők egyszerűen nem foglalkoznak a melegekkel. Inkább törődj bele, nem vészes úgy sem az élet :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!