Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám ezt megoldani?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám ezt megoldani? Leírás a kérdés alatt.

Figyelt kérdés

Szóval... adott a barátnőm, de nagyon szűk. Konkrétan 2 ujjam még felmegy, de ha szexelni akarunk, egyszerűen nem tudok behatolni.

Ráadásul, ha felhúzom a gumit akkor lelankad, nem bírom az érzést.

Másnál is előfordult már?

Hogy tudnám megoldani?

2011. ápr. 21. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Annyira nem lehet szűk, hogy a farkad ne férjen be. Gondolj csak bele, ott egy gyerek is kifér, a hüvely nagyon rugalmas.
2011. ápr. 21. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Az viszont lehet, hogy nem nedvesedik be eléggé. Síkosító, nyál... Próbáljátok ki.
2011. ápr. 21. 17:19
 3/6 A kérdező kommentje:

aha... köszi.

a másik, hogy lehetséges az, hogy érzékeny vagyok a gumira?

értitek, mire gondolok. ha felhúzom, általában lelankad. vagy egyszerűen az idegesség miatt van?

2011. ápr. 21. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja elengedni magát akkor akaratlanul is összehúzódnak ott az izmok. Hány éves? Szűz még? Ha igen, akkor lehet hogy várnotok kéne még egy kicsit, vagy leglábbis megbeszélni a dolgot.
2011. ápr. 21. 17:28
 5/6 A kérdező kommentje:

már nem szűz, elvettem. akkor sikerült behatolni, de utána nem nagyon.. de a megfelelő síkosításra nem gondoltam. lehet, hogy ez a probléma.

már beszéltünk róla ketten is.

2011. ápr. 21. 17:32
 6/6 szamo77d ***** válasza:

Én azt mondom, legyen hosszabb az előjáték, készítsd fel

a bnődet jobban az aktusra. Próbáld elérni, hogy alaposan kilazuljon! Hátha akkor sikerül behatolnod! De ha fájdal-

mat jelez, azonnal állj le!

2011. ápr. 21. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!