Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan nőhetnek meg annyira a kisajkak, hogy túl érjenek a nagyajkakon?
Biztos ti is láttatok már ilyen képet amin a kisajkak olyanok mint a karfiol :S
Azt is hallottam már, hogy a masztitól nyúlnak meg ennyire, vagy már gyárilag ilyen? Ezt nem hiszem.
szerintetek? Kérlek, normális válaszokat írjatok.
Én is rendszeresen masztizom és nagyon nem szeretném ha a puncim ilyen lenne:SS
Nekem 4-5 évesen még babapuncim volt, kb 10-14 között nőhetett meg a kisajkam.
Maszti közben hozzá sem értem, nem dugtam be semmit, csak dörzsöléssel csinálom szóval szerintem ez a "nagylánnyá válás" közben történhet, amikor nő az ember melle akkor a punci is változik.
Jobban örülnék ha babapuncim lenne, mondjuk az enyémnél vannak sokkal csúnyábbak, nem salátapuncim van csak kicsit lógnak ki.
25L
6-8 éves gyereknek persze, hogy nem lóg ki, mert még nem kezdett el serdülni.
Egyébként állítólag több az olyan nő, akinek kilóg a kisajka. Mellékesen nagyon kedves vagy, hogy burkoltan legusztustalanozod. Így is van vele elég bajunk elhiheted, mivel manapság divatba jött, hogy csak a "babapunci" a király, a többit meg le kell szólni.
Nekem is "saláta", de nem a sok masztitól meg a szextől, ahogy néhány hülye hiszi. Ez genetika. Már akkor is ilyen volt, mikor szűz voltam és nem maszturbáltam. Kb mikor elkezdtem serdülni, akkor lett ilyen.
Nem tudok vele mit csinálni, ez van. Örülnék ha nem erősítenéd te is tovább a nők komplexusait. Szánalmas, hogy nem tudunk mást csinálni, csak egymást csesztetni meg fikázni.
Serdülókor folyamán válik ilyenné, mint ahogy azt már vki leírta. Ahogy nem hatalmas vagy kevésbé hatalmas cicikkel születünk, úgy a punci is később kezd el szőrösödni, fejlődni. Van akinek ilynere, van akinek másmilyenre.
Ez színtisztán genetika, nem szexuális aktivitás kérdése, meg egyéb hülyeség, amiket néha itt látok.
Ki találta ki hogy a kislányos a menő? És mióta?
Én lemaradtam megint! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!