Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Hogyan nőhetnek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan nőhetnek meg annyira a kisajkak, hogy túl érjenek a nagyajkakon?

Figyelt kérdés

Biztos ti is láttatok már ilyen képet amin a kisajkak olyanok mint a karfiol :S

Azt is hallottam már, hogy a masztitól nyúlnak meg ennyire, vagy már gyárilag ilyen? Ezt nem hiszem.

szerintetek? Kérlek, normális válaszokat írjatok.

Én is rendszeresen masztizom és nagyon nem szeretném ha a puncim ilyen lenne:SS

2011. ápr. 20. 07:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*ebben van..
2011. ápr. 20. 11:37
 12/17 anonim ***** válasza:

nekem se "babapuncim" van, na és? Ápolt, odafigyelek rá, és ez a lényeg. Régen zavart, és nem merte emiatt pasival testiségbe bonyolódni. Sok fiú barátom, haverom van, no meg a lényeg: a párom is azon a véleményen van, hogy nem egy kislánnyal akarnak szexelni.. tanulság: mégsem a babapunci a "menő"

Csak alátámasztani tudom az előttem szólókat: ez GENETIKA, nem a "használattól" lett ilyen... ekkora marhaságot komolyan -.-

A pasik nem figyelik ennyire, hogy néz ki odalent. Mi csajok se akadjunk fent ennyire rajta:)

2011. ápr. 20. 17:32
 13/17 A kérdező kommentje:

A negyediknek: Hallottál már a női öltözőről?

Nem gondoltam, hogy a genetika mi minden be szól bele. Nem fikázok én senkit, csak nem értettem valamit és megkérdeztem. Köszönöm a válaszokat:)

2011. ápr. 20. 18:52
 14/17 anonim válasza:
Ez csupán a genetikán és talán egy kis szerencsén múlik, hogy egy nőnek milyen lesz a puncija, de a masztihoz semmi köze sincs, ahogyan ahhoz sem, hogy hogyan és mennyit használod a szexben. Az tény, hogy a babapunci minden férfi rejtett álma, miközben persze nyilván nem a puncijáért szeretünk egy nőt és sosem sértenénk meg a puncija kinézete miatt, de annyi bizonyos, hogy a babapunci a puncik non plus ultrája. Nagyon szép, szexi és izgató. Meg lehet bolondulni érte és a párkapcsolatban eltöltött hosszú évek elteltével is ugyanolyan izgató tud lenni, amikor ránéz az ember, mint az elején. Képes az ember naponta többször is megkívánni és a magáévá tenni.:)
2011. ápr. 20. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
utolsónak: utolsó sorodra reagálva egy egészséges gondolkodású férfi alapból így gondolkozik, legyen "babapuncija", vagy "saláta" formájú puncija a választott hölgynek. Tudtommal nem a szerv miatt szexelünk...
2011. ápr. 20. 21:49
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 21:07

Egy lógos punci iránt nem lehet így érezni? Kétlem..

2011. ápr. 20. 21:54
 17/17 anonim ***** válasza:
en velemenyem meg olyan azokrol a ferfiakrol akik ezen szorakoznak,hogy meg nem erettek.es nemtudnak vele mit kezdeni.egy erett pasi izgatoan el tud vele játszadozni ami maximálisan fel tud izgatni engem is.Másik dolog oda vannak hogy ilyen punci esetleg nem tetszik nekik.Miert az o futyijuk tokéletes?Kotve hiszem lehet annak a kinezete is nevetseges.Lehet éppen logo zsákkal mint a mikulás ha már nekunk karfiol puncink van...szoval eloszor itelkezzenek a saját boxer alsojukban.
2011. máj. 2. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!