Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégiumi zuhanyzókban a lányok megfigyelik egymást meztelenül? Ha valakinek szőrös a puncija, akkor a többiek nem cikizik?
Sokáig voltam koleszos, hidd el, nem nézegettük egymásét, a zuhanyzással voltunk elfoglalva. Szinte mindenki háttal állt a zuhanyzóban, kicsit fura lett volna, ha valaki direkt elkezdi bámulni a másikat. :)
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de nem biztos, hogy lesz mindig annyi melegvíz, hogy ráérjetek egymás nuninát nézegetni. :)
nálunk sincsenek függönyök, de nem is nézzük egymásét, egyszerűen nem, meg az túl feltűnő is, ha lefele nézel :)
nekem is szőrös a puncim, na és? nem ciki dolog, én egyszerűen gyantáztatom és ahhoz növeszteni kell, meg egy nőt sem kellene zavarni, ha a barátnőjének szőrös, van aki így szereti :)
Kisebb gondunk is nagyobb ennél, úgyh nem igazán figyeljük egymást. légy laza, ne is foglalkozz vele, h neked milyen, a többieket sem érdekli.
(ui: mivel én teljesen borotválom, szinte mindig sima, nálam meg ezt nézték meg párszor, szóval sztm nem az a lényeg, h van-e rajt szőr, v nincs, csak szimplán érdekel, h a másiknak milyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!