Milyen jelekből lehet rájöni, ha megfigyelik a gépem?
Tesóm mindenképpen össze akar barátkoztatni egy számomra idegesítő emberrel az új munkám miatt. Szeretné tesóm, hogy telepítsem a Skype-ot, de én nem szeretném telepíteni. Szóval, attól tartok, hogy ez a v.ki v.hogy megfigyelné a gépemet (nagyon sunyi, kitelik tőle).
Nem tudom még, mi lesz ezzel a Skype-pal. De, biztos, ami biztos, szeretnék felkészülni a létező legjobban. Már közösségi oldalakon megtettem a szükséges lépéseket - csak az ismerőseim láthatnak, és ezt az illetőt, ahogy nevezik, na minden olyan nevű felhasználót kitiltottam.
Válaszokat köszi!
Paranoiás vagy.
Amúgy nem tudom mit értesz megfigyelésen, de hidd el, mindenki lesz@rja, mit csinálsz a gépeden.
Jaj már!
Ez az ember egy olyan szekta tagja, amelyik a rendszerváltás után jegyeztette be magát itthon.
Nagyon rámenős, és tudja, hogy rühellem a szektákat, de mindenképpen rá akar dumálni a hülyeségeire. Lehet, hogy muszáj lesz a meló miatt rendszeres kapcsolatot tartani vele, és szeretném még csak az esélyét is elkerülni annak, hogy bármilyen információt szerezzen tőlem.
Egyébként, a konkrét esettől függetlenül is érdekel a téma. Azt tudom, hogy a titkosszolgálatok profi módszerekkel, digitálisan dolgoznak.
De milyen eszközökhöz jthat hozzá egy egyszerű ember?
Linux vagy BSD. Munkára használt gépet meg nem illik a netre kötni. Már ha persze nem webfejlesztő vagy pl...
Tesódat meg pofánb*szni egy szívlapáttal. Benne nem bíznék így ismeretlenül.
Ha leleményes vagy akkor elég brutális eszközökhöz juthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!