Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeeintetek normális a "mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeeintetek normális a "mai világban" egy nyolcadikas (14 éves) lány már négy fiúval feküdt le, és mèg ketőtt ápolt le? :O

Figyelt kérdés
Osztàlytársa vagyok ennek a lànynak, és sok mindent mesélt a magánéletéről, gondoltam, itt a legjobb megkérdezni, hogy mások ne tudják meg, hogy kiről van szó.
2011. ápr. 18. 21:57
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
már leírtam, hogy nem roma! a többieknek köszönöm!
2011. ápr. 20. 19:45
 32/41 anonim ***** válasza:
annyira nem normális,mint az illuminátusok...
2011. ápr. 20. 19:56
 33/41 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális :D 17 leszek és a csókon vagyok túl azon is csak nemrég. Nem tervezek senkit sem spontán leszopni és discowc-ben kefélni. Egy lány tisztelje már magát ennyire könyörgöm. Undorító.
2011. ápr. 20. 20:02
 34/41 anonim válasza:

Én pontosan ilyen idős vagyok. Egy fiúval jártam eddig, fél évvel ezelőtt. Nálunk a maximum a szájra puszi volt. Attól is féltem. De ez... 4 fiúval feküdt le... Nem semmi. Nem gondoltam, hogy ilyenek vannak, vagyis hallottam már, akkor is nehéz volt elhinni... És milyen idős pasikkal? Ha szabad kérdeznem. Én azt sem tudnám mit kell csinálni, meg nem is mernék lefeküdni senkivel ilyen fiatalon.

Amúgy erről az a véleményem, hogy aki már ilyen hamar felfedez mindent azzal mi lesz később? Szerintem nagyon jó hogy fokozatosan jutunk el a szexig. Már mit hogy először ismerkedünk a fiúkkal utána már kicsit jobban érdekelnek aztán az első járás az első szájra puszi az első érintések az első csók az első szeretkezés (olyannal akit nagyon szeretünk)..stb. Ráadásul szerintem csak így nem alakul ki a szerelem ahhoz elég sok idő kell, hogy le is feküdjön valakivel. 4 fiúval is..

2011. ápr. 20. 20:07
 35/41 A kérdező kommentje:

hát, nem is szereti őket, csak "mindig elkapja a hév"....

Egyébként: 13 évesen vesztette el, és sorban 14 éves, 16 éves, 16 éves, 17 éves.... Akiket "csak" lesz.pott: 18 (!) éves, és 14...

2011. ápr. 20. 20:11
 36/41 anonim ***** válasza:

Huh, 14 éves és 6 srácal volt? Irták a 12 éves lányt, meg akit ketten megujaztak. Szinte el se hiszem hogy ilyenek vannak :S

Miért akarnak ilyen hamar felnöni a gyerekek?

2011. ápr. 20. 20:53
 37/41 anonim ***** válasza:
Korai virág elhervad korábban. :)
2011. ápr. 20. 21:35
 38/41 anonim ***** válasza:
0%
lehetek én az 5.?
2011. ápr. 20. 22:18
 39/41 anonim válasza:
0%
NORMÁLIS! én is csak 4 hónappal múltam 14 (Lány vagyok) és élek szexuális életet. Sőt csak hogy még rá tegyek 1 lapáttal a 14. szülinapomon vették el az "ártatlanságom" és egyáltalán nem bánom :) Sőt örülök neki hogy túl vagyok rajta és hogy csodálatos partnerem volt :P Szóval egészen normális dolog és nem kell hozzá se cigánynak lenni se qrvának... én sem tartom magamat annak és lemerem fogadni hogy a válasz írók 50% a 14-15 évesen vesztette el ennyi!
2011. ápr. 20. 22:52
 40/41 anonim ***** válasza:
22:52 mi lenne, ha kicsit figyelmesebben olvasnál? A 2 eset rohadtul nem ugyanaz. És nem, szerintem sem normális, bár ez a divat, úgyhogy aki nem csinálja, az nem is ember. Ez van, ne törődj vele, belőled lesz valaki, nem csak olyan...mint belőle.
2011. ápr. 20. 23:13
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!