Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeeintetek normális a "mai világban" egy nyolcadikas (14 éves) lány már négy fiúval feküdt le, és mèg ketőtt ápolt le? :O
Én pontosan ilyen idős vagyok. Egy fiúval jártam eddig, fél évvel ezelőtt. Nálunk a maximum a szájra puszi volt. Attól is féltem. De ez... 4 fiúval feküdt le... Nem semmi. Nem gondoltam, hogy ilyenek vannak, vagyis hallottam már, akkor is nehéz volt elhinni... És milyen idős pasikkal? Ha szabad kérdeznem. Én azt sem tudnám mit kell csinálni, meg nem is mernék lefeküdni senkivel ilyen fiatalon.
Amúgy erről az a véleményem, hogy aki már ilyen hamar felfedez mindent azzal mi lesz később? Szerintem nagyon jó hogy fokozatosan jutunk el a szexig. Már mit hogy először ismerkedünk a fiúkkal utána már kicsit jobban érdekelnek aztán az első járás az első szájra puszi az első érintések az első csók az első szeretkezés (olyannal akit nagyon szeretünk)..stb. Ráadásul szerintem csak így nem alakul ki a szerelem ahhoz elég sok idő kell, hogy le is feküdjön valakivel. 4 fiúval is..
hát, nem is szereti őket, csak "mindig elkapja a hév"....
Egyébként: 13 évesen vesztette el, és sorban 14 éves, 16 éves, 16 éves, 17 éves.... Akiket "csak" lesz.pott: 18 (!) éves, és 14...
Huh, 14 éves és 6 srácal volt? Irták a 12 éves lányt, meg akit ketten megujaztak. Szinte el se hiszem hogy ilyenek vannak :S
Miért akarnak ilyen hamar felnöni a gyerekek?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!