Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeeintetek normális a "mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeeintetek normális a "mai világban" egy nyolcadikas (14 éves) lány már négy fiúval feküdt le, és mèg ketőtt ápolt le? :O

Figyelt kérdés
Osztàlytársa vagyok ennek a lànynak, és sok mindent mesélt a magánéletéről, gondoltam, itt a legjobb megkérdezni, hogy mások ne tudják meg, hogy kiről van szó.
2011. ápr. 18. 21:57
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
sztem ha ő nem tiszteli magát,hogy nem csinál ilyeneket,akkor mások se fogják annyira tisztelni,hogy nem engedik,hogy megtegye.Szívesen linkelnék néhány hasonló karrierű lányt,hogy most 20 évesen hogy állnak a dolgaik...
2011. ápr. 20. 18:10
 22/41 anonim ***** válasza:
Nem Normális,csak sajnos egyre több ilyen van, nem normális,hogy a gyerekek szexelnek,17-18 éves kor után ok, na de az,hogy már 4el lefeküdt,21 vagyok de csak a mostani párommal feküdtem le 19 évesen.Sajnos egyre több k***a van és egyre több lesz,mert divat.de normálisnak nem normális, viszont az átlag már elveszíti a szüzességét 17-18 éves kor alatt,legtöbbször nem is "szerelem"ből,és még védekezni se tudnak...
2011. ápr. 20. 18:37
 23/41 anonim ***** válasza:
11%

Én általában kicsit fiúsan öltözöm, egy fiúval se feküdtem még le és a tanárok szerint mindig én vagyok a k*va meg a liba.. Nem az alapján lesz valaki k*va, hogy lefekszik valakivel.. Látjátok rám is ezt mondják, pedig szűz vagyok!

13/L

2011. ápr. 20. 18:51
 24/41 anonim ***** válasza:

előttimnek....

nálunk is volt egy csaj általánosba,akit a tanárok ajnároztak,h okos,kedves,szerény...néha elmondtam volna nekik,hogy a suliba,a fiú wc-be ujjazta meg két osztálytársam....:/

2011. ápr. 20. 18:57
 25/41 anonim ***** válasza:
a kurvincáknak lassan nem lesz munkája...
2011. ápr. 20. 18:58
 26/41 Tyler913 ***** válasza:

En nem kezdek el ajvekolni,hogy a "mai vilag igy meg ugy".

A szulok dolga lenne,hogy vigyazzanak a gyerekeik erkolcseire.Naluk ugy nez ki,nem teszik.

De a kerdesre valaszolva: nem,nem normalis ez a viselkedes 14 evesen.Ha igy folytatja,18 eves korara teljesen kieg majd,es sajnos o sem fog tobbet gondolni magarol,ha tukorbe nez,mint amit masok mondanak majd ra: ocska lotyo...

2011. ápr. 20. 19:04
 27/41 A kérdező kommentje:

okos, és elgondolkodtató válaszok, köszönöm !

igazatok van, egy-két dologgal ugyan nem értek egyet, de szinte mindennel igen.

várom a további válaszokat.

2011. ápr. 20. 19:15
 28/41 anonim ***** válasza:
ez az ő dolga,nem helyes,de részben megérthető.. később meg fogja bánni,de most akármit mondasz neki,nem tudsz hatni rá,sajnos ő koppanásból fog tanulni.
2011. ápr. 20. 19:19
 29/41 anonim ***** válasza:
nagyon nem normális
2011. ápr. 20. 19:28
 30/41 anonim ***** válasza:
Ha roma akkor igen.De amúgy nem.
2011. ápr. 20. 19:35
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!