Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeeintetek normális a "mai világban" egy nyolcadikas (14 éves) lány már négy fiúval feküdt le, és mèg ketőtt ápolt le? :O
elősször tanulj meg írni. :D
amugy a mai világban már " normálisnak " mondható. mármint én már nem lepődöm meg semmin.
Ne idegesíts már, én 23 évesen voltam összesen 4 férfival, és abból a negyedik a jelenlegi párom.
Hihetetlen, hogy hova jut ez a világ, már 14 évesen 4 pasi...vagy én vagyok nagyon lemaradva a koromhoz képest????
Hát nekem nagyon közeli rokonom,konkrétan Anyu volt ilyen ...most nagyon szívja.16 évesen volt az első abortusza,de már korábban is csinálta.A házassága szar,azt mondja ,hogy ő minden férfinak csak arra kellett,depressziós,mert nem jöttek össze a magánéletébe a dolgok.A legszomorúbb sajnos,mindegyik ilyesmi lány valahogy így végzi.
Megállítani nem lehet,mert neki ez jó érzés,meg érettnek érzi magát,csak azt kéne figyelembe vennie,hogy mindig a lánynak kell felelősséget vállalnia.Meg figyelj..ha én is egy jellem gyenge fickó lennék,én is hagynám,hogy leszopjon.Ez neki a megalázó,nem nekem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!