Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnád, hogy HPV-d van, elmondanád az új párodnak?
Ha tudnád, hogy fertőzött vagy HPV vel, elmondanád neki, mielőtt lefeküsztök vagy szó hang nélkül megfertőznéd, és úgy tennél mint aki ártatlan.
Pl: Ha már ott tartotok, hogy gyereket akartok, vagy ő nem akarja, hogy gumit húzz, bár lényegében simán orálisan is el lehet kapni ha utána megnyálazza a punciját.
Oké lehet jönni a képmutató sallanggal, de akkor mikor mondanátok el?
Már rögtön a kapcsolat elején?
Vagy megvárnátok amíg belétek szeret, aztán választás elé állítjátok, hogy most vagy bevállalja a kockázatot vagy elhagy?
Nekem elvileg nemi herpeszem van... vagyis egyszer volt,még évekkel ezelőtt. De állítólag az örökké megmarad és fertőzhet, akkor is, ha nincs éppen semmi jele. Elmondani soha senkinek nem mertem, de minden óvintézkedést megteszek annak érdekében, hogy senki ne kaphasson el semmit tőlem. Az óvszer alap, de ha a pasi mégis nagyon erősen ragaszkodik ahhoz, hogy anélkül csináljuk, akkor is bebiztosítom magam. Állandóan olyan immunrendszer erősítő gyógyszereket szedek, amiknek a használata a lehető legminimálisabbra csökkenti a tünetmentes vírusürítés esélyét, mármár a 0-ra. És állandóan vírusölő-fertőtlenítő folyadékkal spriccelgetem a területet, ahol annak idején ez kijött, főleg ha tudom is, hogy szexelni fogok aznap.
21/L
Szerintem ezt nem csak akkor lehet elkapni amikor "kint van"
Amúgy a HPV = Nemi herpesz..
Örökké megmarad, én úgy olvastam, hogy a gerincvelő idegdúcaiba fészkeli be magát a dög, és ott vegetál.
A szervezetben mindíg jelen van egy minimális szinten, ami még nem okoz tüneteket, amikor meg valami gyulladás vagy komolyabb immunválasz van akkor felerősödik, és elkolerásodik az egész ember nemiszerve...
Most mondjam azt, hogy megelőzni kellett volna?
Én azt gondolom, hogy a legelső aktus előtt kell elmondani, oly módon, hogy óvszerrel akarod, mert van ez a dolog. Akkor még nem szerelmes beléd halálosan, még ha ezt gondolja, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!