Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy bírjátok ha felül vagytok? Hogy tudnék még aktív lenni az ágyban azon túl hogy felül vok?
Figyelt kérdés
Kb 5 perc után a lábam egyszerüen nem bírja tovább mikor én lovagolok.Szóval kínlódás az egész, de az sem okés hogy mindig a párom gürizik rajtam.Esetleg van valami praktika vagy lábtartási póz amivel jobban lehetne bírni felül???2011. ápr. 18. 09:44
11/13 anonim válasza:
Érdemes néhanap erősíteni a comb izmokat is , én néha sajnos elég ritkán van időm, de szoktam gugolásokat csinálni, mellette görkorizom is , így is van némi túlsúlyom de jól bírom ezt a felállást. Érdemes úgy, hogy nem terpeszben vagy felette, hanem inkább a térdeid kicsit előrébb helyezed az oldala mellett...
12/13 IQnindzsa válasza:
Próbáld meg ,hogy ha elfáradsz akkor ráborulsz... esetleg csókolóztok... és közben Ő tud téged kefélni mint a gőzgép (alulról felfelé). Ebben a pózban ő úgy tud dolgozni rajtad ,hogy minimálisan kell csak 'erőlködnie'. Bónusz a dologban ,hogy így olyan sebesen tud mozogni benned mint talán egyetlen más pózban sem. Amikor kicsit kifárad... akkor megint te mozoghatsz... ezt így jó ideig lehet művelni. Amikor mindketten pihentek akkor meg egyszerűen beleereszkedsz tövig és élvezed ahogy beléd feszül.
Háát... ennyit tudtam hozzászólni.
13/13 A kérdező kommentje:
Hüüü köszi mindenki!
2011. ápr. 18. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!