Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy birjátok ha a srác naon odáig van értetek még nagyon a kapcsolat az elején? Vagy esetleg még előtte? Szoval ha már nagyon mondja nektek hogy győnyürőek vagytok meg stb?
Figyelt kérdés
a kérdés elárul mindent :D a fő téma a 14-15 éves lányok lenének mert az illető is az ;) de mindneki irhat :D2009. szept. 3. 21:27
1/6 anonim válasza:
Most mi van?!
És miért probléma ha valaki fejtetőig beleesik egy csajba hogy a rajongásig szereti?
2/6 A kérdező kommentje:
ugy értem a kérdést ha vki elmondja meniyre odáig van érte még igen korán még a kapcsolat előt vagy még az elején akor nem fog megijedni vagy nem fog othagyni hogy hülye vok -_-" ?
2009. szept. 3. 21:34
3/6 anonim válasza:
hát amíg nem jártok szeintem kicsit fogd vissza magad. :) de persze, a bókok mindenkinek jól esnek, csak lehet, hogy én megijednék picit, ha ezt így rámzúdítanád :D
4/6 anonim válasza:
Így igaz. A lányok, és köztük én is, úgy gondoljuk, h egy randi után nem eshet teljesen beléjük a pasi. Szóval bókolj nyugodtan, de nehogy túlzásba vidd, mert az egy idő után riasztó lehet. Majd ha jobban belemelegedtetek a kapcsolatba, akkor hajrá!
17/L
5/6 anonim válasza:
szerintem is lehet hogy kicsit megijedne tőle. én barátom is művelt ilyet és picit én is furának találtam és talán kicsit meg is ijedtem, bár nem tudom pontosan mitől. ő már amikor először találkoztunk, akkor szinte így indított. persze pontosan tudtam miért. mert nem volt egészen józan se, meg mert a csajok mindenhol rámásztak és így megvolt a kellő önbizalma hozzá hogy rögtön odamenjen ahhoz a lányhoz amelyik neki megtetszik, és rövid bszélgatés után közölje hogy milyen gyönyörű és stb. ezt a szöveget folytatta így kb egész estén át. XD és ezt így végig csinálta anélkül hogy egy másodpercre zavarba jött volna. hát én meg csak pislogtam és először azt se tudjam mit reagáljak. aztán végülis összejöttünk és már jó ideje együtt vagyunk (remélem maradunk is még sokáig ^^). de azért akkor is számolj azzal, hogy ha ilyet csinálsz, akkor lehet hogy azzal kicsit elriasztod a lányt, mert nem tudja majd hirtelen hogyan kezelni a szituációt meg hasonlók.
6/6 A kérdező kommentje:
értem kőszi ^^ :D
2009. szept. 4. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!