Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti hogy bírjátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti hogy bírjátok ha felül vagytok? Hogy tudnék még aktív lenni az ágyban azon túl hogy felül vok?

Figyelt kérdés
Kb 5 perc után a lábam egyszerüen nem bírja tovább mikor én lovagolok.Szóval kínlódás az egész, de az sem okés hogy mindig a párom gürizik rajtam.Esetleg van valami praktika vagy lábtartási póz amivel jobban lehetne bírni felül???
2011. ápr. 18. 09:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha elfáradok, teljesen belecsúszok, és a csípőmet finoman előre-hátra mozgatom. Nem pedig fel-le.

A férjem ettől lesz totálisan kész. ;)

2011. ápr. 18. 09:50
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem csak ez az egy póz van, amikor a nő is tud igazán aktív lenni.

Mondok példát:

Mondjuk a barátod ül az ágy szélén, és te szembe, vagy háttal beleülsz, és úgy "rugózol".

A másik mondjuk, hogy oldalt fekszetek(kiskifli-nagykifliben), és te kicsit feljebb vagy a csípőddel, és úgy is tudod irányítani a dologkat, hogy neki mozdulnia sem kell:)

REmélem érthetően írtam le a pózokat.

2011. ápr. 18. 09:51
 3/13 A kérdező kommentje:
igen értem. a párom nem szereti az előre hátra mozgást, máok imádták és nem is fáradtam hamar.
2011. ápr. 18. 09:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Miért nem szereti?

Az enyém se szerette régen, mert fájt neki. Azóta viszont megtaláltuk a tökéletes összhangot.

2011. ápr. 18. 10:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem bírom soká, ha felül vagyok, ráadásul, van hogy begörcsöl a csípőm a külső oldaláról. Eszméletlenül pocsék tud lenni. Az még akkor jobb, ha a párod nem fekszik, hanem mondjuk egy széken ül, mert úgy élvezhetőbb.

Én leginkább hátulról szeretem:)

2011. ápr. 18. 10:21
 6/13 anonim ***** válasza:
És, ha térdre ereszkedsz?
2011. ápr. 18. 10:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Edzeni kell a combizmokat. Segíthet az is, ha néha guggolásba váltasz, néha térdelésben csinálod.
2011. ápr. 18. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk pl. a párom gürizik,mert hiába szeretné h. én legyek felül én azt egyáltalán nem élvezem.Valszeg tök béna vagyok,de ez van.Egyszer volt h. neki tök jó volt,de én semmit sem éreztem.Amúgy mi hátulról szoktuk csinálni és ott én is tudok mozogni,nem csak ő
2011. ápr. 18. 10:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Hátulról a kedvencem. de ott hogyan tudnék én is mozogni?
2011. ápr. 18. 11:07
 10/13 anonim ***** válasza:

A párod mögéd térdel, és úgy marad. Közben te mozgatod a csípőd. De lehet ezt állva is.

Az is jó, ha ő ül egy széken vagy az ágy szélén, és te úgy ülsz az ölébe.

2011. ápr. 18. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!