Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy bírjátok ha felül vagytok? Hogy tudnék még aktív lenni az ágyban azon túl hogy felül vok?
Szia!
Ha elfáradok, teljesen belecsúszok, és a csípőmet finoman előre-hátra mozgatom. Nem pedig fel-le.
A férjem ettől lesz totálisan kész. ;)
Nem csak ez az egy póz van, amikor a nő is tud igazán aktív lenni.
Mondok példát:
Mondjuk a barátod ül az ágy szélén, és te szembe, vagy háttal beleülsz, és úgy "rugózol".
A másik mondjuk, hogy oldalt fekszetek(kiskifli-nagykifliben), és te kicsit feljebb vagy a csípőddel, és úgy is tudod irányítani a dologkat, hogy neki mozdulnia sem kell:)
REmélem érthetően írtam le a pózokat.
Miért nem szereti?
Az enyém se szerette régen, mert fájt neki. Azóta viszont megtaláltuk a tökéletes összhangot.
Én sem bírom soká, ha felül vagyok, ráadásul, van hogy begörcsöl a csípőm a külső oldaláról. Eszméletlenül pocsék tud lenni. Az még akkor jobb, ha a párod nem fekszik, hanem mondjuk egy széken ül, mert úgy élvezhetőbb.
Én leginkább hátulról szeretem:)
A párod mögéd térdel, és úgy marad. Közben te mozgatod a csípőd. De lehet ezt állva is.
Az is jó, ha ő ül egy széken vagy az ágy szélén, és te úgy ülsz az ölébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!