Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a webkamerás erotikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a webkamerás erotikus munka? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok? Megéri? Mit kell pontosan csinálni?Mi az amire "harapnak" a férfiak? Hogy megy ez?

Köszi

2011. ápr. 18. 00:16
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Tuti, hogy nem úszod meg időnként lefekvés nélkül (már az elején több helyen kell).

Férfiakkal nem nagyon fogsz találkozni, csak bűnronda és vén kukkoló perverzekkel.

Amúgy meg mutogatnod kell magad a kamerába, önkielégíteni, durva szövegeket mondani, sőt esetleg beszélgetni is egy pár szót. Amit meg neked mondanak, az is a tiéd.

2011. ápr. 18. 01:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a részleteket,de párom egyik haverja dolgozott ilyen helyen ő írkálta a szöveget a "kuncsftoknak"(mintha alány írná), a háta mögött meg ott d*gtak egy ágyon.Vannak átveréses dolgok,és kétlem h. milliókat lehetene vele keresni,de ha jó vagy akkor biztos keresel vele annyit amivel meg tudsz élni,de gazdag azért nem leszel.Az amatör webkamár munkából elég sok van,szóval ott ahhoz h. nézzenek sok helyen kell szerepelnek,ennek viszont a hátránya h. könnyebben megtalálnak az isemrősök,rokonok(már ha van aki néz ilyeneket
2011. ápr. 20. 07:12
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Én férfi vagyok és csinálok ilyen munkát. Otthoni webkamerás munka. www.livejasmin.com

Eleinte tartomtottam tőle mert be kel szkennelni a személyidet (hogy lássák elmúltál 18 éves),de semmi gond nem volt belőle. Otthonről végezheted,annyit dologozol amennyit szeretnél,nyílván annyit keresel amennyit fogalalkozol és persze azon is múlik részben mennyire nézel ki jól. alap tarifán 75 centet kapsz 1 perc privát beszélgetésért. Ha további kérdésed van nyugodtan írj

2011. ápr. 20. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:

első, miért rémiszted el? mert egyáltalán nem igy van.

Én ezzel foglalkozom mint üzemeltető, akit érdekel webcam modellkedés küldjön privátot korral és telefonszámmal

2011. ápr. 22. 15:31
 5/6 A kérdező kommentje:
ENGEM ÉRDEKELNE ILYEN MUNKA.Aki tud ilyet az írjon már és avasson be a részletekbe.Kösziii
2011. ápr. 24. 04:22
 6/6 pixel5 válasza:
46%

K_u_r_v_á_r_a nem éri meg!

Ennél még az is jobb, ha kiállsz a sarokra. Viccen kivül!

A jövődet teszed tönkre, ráadásul fillérekért.

2012. nov. 10. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!