Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a webkamerás erotikus munka? Tapasztalatok?
Tapasztalatok? Megéri? Mit kell pontosan csinálni?Mi az amire "harapnak" a férfiak? Hogy megy ez?
Köszi
Tuti, hogy nem úszod meg időnként lefekvés nélkül (már az elején több helyen kell).
Férfiakkal nem nagyon fogsz találkozni, csak bűnronda és vén kukkoló perverzekkel.
Amúgy meg mutogatnod kell magad a kamerába, önkielégíteni, durva szövegeket mondani, sőt esetleg beszélgetni is egy pár szót. Amit meg neked mondanak, az is a tiéd.
Szia!
Én férfi vagyok és csinálok ilyen munkát. Otthoni webkamerás munka. www.livejasmin.com
Eleinte tartomtottam tőle mert be kel szkennelni a személyidet (hogy lássák elmúltál 18 éves),de semmi gond nem volt belőle. Otthonről végezheted,annyit dologozol amennyit szeretnél,nyílván annyit keresel amennyit fogalalkozol és persze azon is múlik részben mennyire nézel ki jól. alap tarifán 75 centet kapsz 1 perc privát beszélgetésért. Ha további kérdésed van nyugodtan írj
első, miért rémiszted el? mert egyáltalán nem igy van.
Én ezzel foglalkozom mint üzemeltető, akit érdekel webcam modellkedés küldjön privátot korral és telefonszámmal
K_u_r_v_á_r_a nem éri meg!
Ennél még az is jobb, ha kiállsz a sarokra. Viccen kivül!
A jövődet teszed tönkre, ráadásul fillérekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!