Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért jönnek be a meleg fiuk?
Figyelt kérdés
mármint úgy értem , hogy sok nő azt mondja hogy tetsznek neki a melegek... de miért???!! mi van bennük , ami a heterókban nincs?2011. ápr. 16. 18:26
11/12 anonim válasza:
mert elérhetetlenek és ez vonzza őket
12/12 anonim válasza:
Pedig a meleg embereket nagyon is el kell tolerálni, mert a szexuális hovatartozás nem egy választható dolog, hanem genetikai kérdés (leszámítva a tizenéves divatb*zikat)
És, ha azt hiszed, hogy egy meleggel neked soha a büdös életbe nem lesz közös témád, akkor is nagyot tévedsz. Mert több közös lehet bennetek (akár fiú vagy, akár lány), mint azt te hinnéd. Csak az előítéletei visszafogják az embert.
Nah, én csak ennyit akartam hozzáfűzni még, mert az előttem szólok nagyjából rávilágítottak a lényegre.. Persze az értelmesebbjei :D
De gondoltam, hogy itt ezt sem ártana megemlíteni a témával kapcsolatosan.
Üdv. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!