Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért jönnek be a meleg fiuk?
nekem abszolút nem tetszenek.
18L
nem feltétlen kell hogy látszódjon róluk messziről...
az olyan fajtákra gondoltam mint pl: zac efron,sp,justin bieber
XD azok nem melegek, hanem bu**k, és csak a hülye liba tinilányoknak jönnek be! Tisztelet a kivételnek!
Egy kivétel 14/l :D
Jaj, mert rajonganak értük a 14év alatti lányok.. Hagyjuk már.
Amúgy meg nem értem fiúk részéről ez a kiborulás.
Nap mint nap vki megcsináltatja a mellét, playmate, balaton szépe választás és még sorolhatnám..
Fiúk meg ki vannak borulva ha egy évben egyszer megjelenik egy tehetséges, kevésbé tehetséges fiú sztár, akinek összejött. Én elég friss vagyok agyilag, de már nem tudok különbséget tenni a "k.rvabandák" között, meg a szingli szólók közt, annyi van.:D
Ebben a világban, ami szexről, jó csajokról szól(és evvel nap mint nap szembesülni kell-ráadásul a fele photoshop:D), megőrülnétek helyünkben férifak.
amúgy igazad van, mindenhol az megy hogy jujj nekem kell egy meleg barát mert az olyan menőő. (Paris Hilton nemtudom hanyadik öribari valóságshowjában volt meleg srác is.)
sp meg bieber pedig nem b*zi. kicsit unom hogy mindenki őket szapulja, közben nem is ismeritek őket, és szerintem féltékenyek vagytok mert sok lány rajong értük:) hozzáteszem én nem tartozok közéjük, teljesen semlegesek.
és végülis válaszom a kérdésre hogy az igazi homikat ki nem állhatom:D mondjuk van olyan, aki rendes, de sajnos ilyen szmpontból elég intoleráns tudok lenni, ha arra gondolok hogy a magukat férfiaknak nevező emberkék ara vágynak hogy f*sz legyen a seggükben. ami szomorú szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!