Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire nem képesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nem képesek az emberek elfogadni a másik véleményét, elvárásait, értékeit?

Figyelt kérdés

A múltkor feltettem egy kérdést itt már, miszerint azért nem akarok összejönni egy lánnyal, mert alkalmi kapcsolata volt egyszer egy férfival.

Erre volt, aki nekem ugrott, hogy hogy lehetek én ilyet, és mi az, hogy én ezt nem tudom elfogadni, önző szemét vagyok, és hogy az ilyenek miatt, mint én, a hozzá hasonlók nem tudnak nőt szerezni, mert a nők ezért nem hajlandóak belemenni a szexkapcsolatokba, mert félnek, hogy utána mit gondolnak majd róluk.

Na, a pofám leszakad. Azért kellene nekem eltérni a saját értékrendemtől, hogy egyesek könnyebben találjanak maguknak olyan nőt, akivel dughatnak?

Ugyan, kérem, ez csak egy színtiszta abszurdum. Aki szexelni akar, úgyis szexelni fog, aki meg nem, és fontosak neki az érzelmek, az meg nem.

2011. ápr. 16. 15:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ne játszd meg magad, föleg magad elött ne. Ha nem tudod,akarod elfogadni, ne fogadd el. Biztosan találsz magadnak olyan bnöt aki minden szempontbol megfelel neked. Vagy ha mégsem, ráérsz majd akkor verni a fejedet a falba. ( De a mások véleménye se háboritson fel! Ö igy látja a világot.)
2011. ápr. 16. 16:39
 22/30 A kérdező kommentje:

ma 16:37

A kérdésre, amit feltettem, nem válaszoltál. 1. vagy 2.?

2011. ápr. 16. 16:39
 23/30 A kérdező kommentje:

ma 16:39

Na látod, ez a fajta szarkazmus az, ami nekem nem jön be.

2011. ápr. 16. 16:40
 24/30 anonim ***** válasza:

Mit kell ezen megjátszani? Ha együtt lennétek, folyamatosan az kívánkozna ki belőled, hogy "mással dugtál"... nem hinném.

Jöjj össze vele és ne agyalj, hanem igyekezz jól érezni magad és boldoggá tenni őt. Aztán majd meglátod, neked kell eldöntened, mi nyom többet a latba, a "hiba" vagy a kapcsolat.

De ha számot akarsz: 1

2011. ápr. 16. 16:47
 25/30 anonim ***** válasza:

16:18as vagyok.

most már értem miről beszélsz, nem volt tizsta. És belefoglaltad a kettős mércét is, vmint h nálad ez nem állja meg a helyét. Erre lezttem volna kíváncsi.

Ritka az ilyen, ennyit tudok mondani, de egyre kevesebb az, fiúban lányban, aki a hasonló értékrendekkel rendelkező társat keresi a másikban, de vannak még..Csak az a bibi, h ez egy nagyon nehéz játszma, addig meg malmozzon az ember?

Nehéz bármit is mondani, örülök h van még ilyen fiú. És ne ezen az oldalon próbálja megértő szavakat keresni...

Az elvárásokkal meg vigyázz, csak reális, korrekt dolgokat várj el.

2011. ápr. 16. 16:49
 26/30 anonim ***** válasza:
bocs, 16:08as
2011. ápr. 16. 16:50
 27/30 A kérdező kommentje:

ma 16:47

"Mit kell ezen megjátszani? Ha együtt lennétek, folyamatosan az kívánkozna ki belőled, hogy "mással dugtál"... nem hinném."

Nem kell kikívánkoznia, elég, ha ott van a tudatom mélyén, és máris önmagában elront mindent. Ha ismernél tudnád, hogy én nem az az embertípus vagyok, aki képes dolgokat pár nap vagy pár hét alatt elfelejteni, kitörölni a tudatából.

"Jöjj össze vele és ne agyalj, hanem igyekezz jól érezni magad és boldoggá tenni őt. Aztán majd meglátod, neked kell eldöntened, mi nyom többet a latba, a "hiba" vagy a kapcsolat."

Igyekezzek jól érezni magamat? Megint csak azt tudom mondani: nem ismersz. Nekem a "jól érezni magamat" vagy megy tudat alatt, vagy sehogy. Tudatosan nem.

"De ha számot akarsz: 1"

Szóval próbáljam meg? Jó.

2011. ápr. 16. 16:51
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem értem, mit vélsz szarkazmusnak. Azt irtam, hogy ragaszkodj az elveidhez, de ha rájössz, hogy az mégsem jo neked akkor (késön) bándd meg, változtass.Valamint ne bánts meg egy másik embert azzal, hogy játszod neki, hogy elfogadod, de csak becsapod. Ez szarkazmus?? Akkor a szo értelméröl más fogalmaink vannak!
2011. ápr. 16. 16:54
 29/30 A kérdező kommentje:

ma 16:49

"Csak az a bibi, h ez egy nagyon nehéz játszma, addig meg malmozzon az ember?"

Az életnek nem kizárólagos célja a párkeresés, annyi minden van még. A világ hatalmas.

Én is megtehettem volna, hogy lefekszem "bulikban" az első pár utamba kerülő lánnyal, mert férfi vagyok, van, hogy kívánom a nőket, de a vágyak mellett vannak érzéseim is. És tudom, hogy van a párkeresésen kívül is világ. Ez alapvetően könnyít a dolog, nem gondolok mindig a vágyaimra.

"Nehéz bármit is mondani, örülök h van még ilyen fiú."

:)))

2011. ápr. 16. 16:56
 30/30 A kérdező kommentje:

ma 16:54

"Vagy ha mégsem, ráérsz majd akkor verni a fejedet a falba."

Bocs, csak ez a mondat úgy jött le, mintha azt vetítenéd előre, hogy mindenképpen meg fogom bánni.

2011. ápr. 16. 16:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!