Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nem képesek az emberek elfogadni a másik véleményét, elvárásait, értékeit?
A múltkor feltettem egy kérdést itt már, miszerint azért nem akarok összejönni egy lánnyal, mert alkalmi kapcsolata volt egyszer egy férfival.
Erre volt, aki nekem ugrott, hogy hogy lehetek én ilyet, és mi az, hogy én ezt nem tudom elfogadni, önző szemét vagyok, és hogy az ilyenek miatt, mint én, a hozzá hasonlók nem tudnak nőt szerezni, mert a nők ezért nem hajlandóak belemenni a szexkapcsolatokba, mert félnek, hogy utána mit gondolnak majd róluk.
Na, a pofám leszakad. Azért kellene nekem eltérni a saját értékrendemtől, hogy egyesek könnyebben találjanak maguknak olyan nőt, akivel dughatnak?
Ugyan, kérem, ez csak egy színtiszta abszurdum. Aki szexelni akar, úgyis szexelni fog, aki meg nem, és fontosak neki az érzelmek, az meg nem.
ma 16:04
A problémám azzal a hozzáállással volt, miszerint egyes férfiak úgy gondolják, hogy miattam nem tudnak nő szerezni, ha csak szexre kell nekik az illető nőt.
Na most ennyi erővel én is felháborodhatnék, hogy én meg miattuk nem tudok komoly kapcsolatot kialakítani a nőkkel, mert miattuk a nők azt hiszik, hogy minden férfinak - figyelem! ez egy sarkítás, hogy érzékeltessem a dolgot - csak a szexre kellenek a nők.
Aztán mégsem háborodom fel ezen, hanem elfogadom, és továbblépek. Ennyi.
Bocs, h ennyit kérdeztem, csak érdekelt a háttere. Önmagában sztem semmi rossz nincs abban, h egy nő is szexel, rendben, h nem minden jöttt mentel, és az is megérthető, ha nincs tartós kapcsolata, akkor egy megoldás maradt, vmi futókaland.
Mert ugye férfiaknál nem hogy meg sem szólják, hanem ünneplik az ilyen alkalmakat, eseteket, de egy nő nem élhet nemi életet. El kell különíteni persze a tizen vagy akár huszonéves "baszógépeket", akiknek semmi nem számít, minden héttel mással, de azért egy normális nőnek is vannak csúnya szó, de szükségletei. Ebben az esetben nem tudom, h reális e a leírásod, és tényleg nem csak aznap találkozott először, nem épp egy kialakulóban lévő dolog volt, mert abban az esetben nem hibáztathatod.
Neked fontos hogy szűz lánnyal legyél, vagy tényleg most ebben az esetben zavart ez, h a lány gondolom én elmesélte hogy mi történt vele, és ez neked nem tetszett?
ma 16:08
Szerintem sincsen benne rossz, amíg őszinte és elfogadja mások döntéseit is.
Az meg, hogy a nő nem élheti ki magát... én nem erről írtam. Minden embernek vannak szükségletei. Van, akinél ez egy szexuális szükségletben nyilvánul meg, van, akinél meg abban, hogy olyan társat keres, akinek az értékrendje az alapoktól kellően hasonlít az övére. Én ez utóbbi csoporthoz tartozom.
Arról meg, hogy a férfitársadalom ünnepli a 2-3 naponta új nőket megdöntő bikákat, én nem tehetek. Számomra ez egyáltalán nem pozitívum. Szóval nem mérem a nőket és a férfiakat kettős mércével.
A szüzességről meg: nem! Nem arról van szó, hogy szűz lány legyen, hanem arról, hogy olyan értékrendje legyen, hogy akivel testileg együtt van, az legyen számára különleges. Szeresse, ha úgy tetszik.
ma 16:15
Az a gondom, hogy olyan dolgokért engem hibáztatott ott akkor egy illető - férfi-, amiért nyilvánvalóan nem én vagyok a felelős.
ma 16:15
Ja, és ezenfelül önzőnek és egoistának nevezett a hozzáállásom miatt.
Szia!
Az emberek tanulnak a hibáikból. Nehéz lesz párt találni, ha mindenkinek a múltjában kukacoskodsz...és ezt nem basztatásból hanem tapasztalatból írom.
Ha nagyon szereted azt a lányt és komolynak tűnik a kapcsolat (mert az összejövésből nem derül ki egyértelműen), akkor ne a múltján rágódj...
Amúgy én sem tartom üdvözlendőnek az egyéjszakás trófeaszerzéseket, egyik oldal részéről sem...
ma 16:25
Akkor felmerül a kérdés, hogy mit tegyek:
1. Jöjjek össze vele, és játsszam meg, hogy nem zavar a dolog, ezzel hazudva neki is és önmagamnak is, és a legboldogabb pillanatainkban is ott lesz bennem ez az érzés, ezzel lerombolva a pillanat varázsát.
vagy
2. Hagyjam őt így, és ezzel meghagyom a lehetőségét, hogy boldog lehessen valaki olyannal, aki őt 100 %-ig képes elfogadni ezzel a dologgal együtt. Mert én bármennyire is próbálom, nem vagyok képes ezt megtenni.
utolsó vagyok,
Mindig vannak dolgok, amit el kell viselni egy párkapcsolatban a másikban, ha nem előbb, akkor utóbb, de ez kiderül. Szerintem butaság emiatt kihagyni.
Nézd meg ha tudod:
How i met your mother: The wedding bride
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!