Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire nem képesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nem képesek az emberek elfogadni a másik véleményét, elvárásait, értékeit?

Figyelt kérdés

A múltkor feltettem egy kérdést itt már, miszerint azért nem akarok összejönni egy lánnyal, mert alkalmi kapcsolata volt egyszer egy férfival.

Erre volt, aki nekem ugrott, hogy hogy lehetek én ilyet, és mi az, hogy én ezt nem tudom elfogadni, önző szemét vagyok, és hogy az ilyenek miatt, mint én, a hozzá hasonlók nem tudnak nőt szerezni, mert a nők ezért nem hajlandóak belemenni a szexkapcsolatokba, mert félnek, hogy utána mit gondolnak majd róluk.

Na, a pofám leszakad. Azért kellene nekem eltérni a saját értékrendemtől, hogy egyesek könnyebben találjanak maguknak olyan nőt, akivel dughatnak?

Ugyan, kérem, ez csak egy színtiszta abszurdum. Aki szexelni akar, úgyis szexelni fog, aki meg nem, és fontosak neki az érzelmek, az meg nem.

2011. ápr. 16. 15:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Mi volt ennek a kérdésnek a lényege? Azz h a csak már nem volt szűz, vagy hogy volt egy alkalmi kapcsolata?
2011. ápr. 16. 15:46
 2/30 A kérdező kommentje:

ma 15:46

Ez lényeges ennek a kérdésnek a szempontjából? Egyébként az utóbbi.

2011. ápr. 16. 15:47
 3/30 anonim ***** válasza:

Sztem ez nem ilyen, nem elvárásoknak meg ilyen hülyeségeknek kell összetartani két embert vagy nem ezek alapján kell barátnőt találni.

Ha valakibe beleszeret az ember azzal jöjjön össze. Ha beismeri és szar alak és nem tud változtatni rajta akkor lépjen tovább. De különben nem nagyon kellenek az elvárások. Hogy mi történt a múltban az szerintem nem döntő érv ( persze nem a végletekig). Mert mindenki csinált szerintem olyat amit megbánt. Az a fő legyen a jelenben jó ember.

Rengetegen pont emiatt szakítanak, mert ezt akarják, így képzelték el, így gondolják...., hogy kellene lennie és teljesen máshogy van.

Az a legjobb ha nem az elvárásokra az észre hagyatkozik az ember hanem a szívre...

2011. ápr. 16. 15:52
 4/30 anonim ***** válasza:

Igen, nekem lényeges. És mi volt a baj evvel, hogy szexelt egyet az a lány?

Gondolom vagy a személy akivel, vagy a mód, vagy a körülmények nem voltak rendben, nem véletelnül vagy 'felháborodva', mert önmagában nem értem miért baj ez, és ezért miért ítéled el olyanannyira, h megfosztod magadtól.

Nem az a baj ha van egy szilárd értékrended és ahhoz tartod magad, hanem az ha hülyeségre alapozod.

Szóval?

2011. ápr. 16. 15:53
 5/30 A kérdező kommentje:

ma 15:53

Szóval mi is akkor a kérdésed?

2011. ápr. 16. 15:54
 6/30 anonim ***** válasza:

Hogy mi volt avvala baj, h a kiszemelt lány szexelt egy férfivel?

A körülmények,a személy, akivel, vagy ahogyan, vagy szimplán maga tény?

2011. ápr. 16. 15:57
 7/30 A kérdező kommentje:

ma 15:57

A körülmények: hogy pár órája ismerte személyesen.

A személy: lényegében egy vadidegen, akiről talán 3 napja tudta, hogy egyáltalán a világon van.

Ahogyan: saját bevallása szerint semmit sem jelentett neki.

2011. ápr. 16. 16:00
 8/30 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? És szűz?
2011. ápr. 16. 16:01
 9/30 A kérdező kommentje:
21 éves és igen.
2011. ápr. 16. 16:02
 10/30 anonim ***** válasza:

"a nők ezért nem hajlandóak belemenni a szexkapcsolatokba, mert félnek, hogy utána mit gondolnak majd róluk."

A szexkapcsolatba belemenni tudó nőkkel én sem foglalkozom. De a szexkapcsolatokba bonyolódó férfiakat ugyanígy nem tudom sokra becsülni. Te meg higgyél magadban végre és keresd a szerelmet.

2011. ápr. 16. 16:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!