Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllépni ezen a helyzeten?
Megismertem egy nőt, nagyon szimpatikus.
Viszont mikor a szexről kezdtünk el beszélgetni, akkor elmondta, hogy a összesen két férfival volt együtt életében: a volt barátjával, akivel 6 évig jártak, és egy másik férfival, akivel pár nappal korábban ismerkedett meg, mint velem, és aznap, amikor én először írtam neki a társkeresőn - mert ott ismertem meg őt -, akkor lefeküdt ezzel a férfival. Azt mondta, mert nagyon hiányzott a neki a szex.
Azóta azon gondolkodom, hogy hogyan tudnám megváltoztatni az érzéseimet ezzel kapcsolatban.
ma 17:29
"Ebben mi a fura?"
Én nem tudnék jóízűen együtt lenni valakivel, akiről tudom, hogy csak egy éjszaka, és tudnám, hogy jövő héten meg már valaki mással van együtt.
"Szerencsés lehetsz,ha még az erkölcsöd sosem került kihívásra vagy egyszerűen csak kerülöd a konfliktusokat és hitegeted magad..."
Mivel hitegetem magamat?
"Tuti,hogy ha sose lennél szerelmes egész életedben,nem bírnád ki sex nélkül!"
Pedig már negyed évszázada így van.
"Amint reménytelenül éreznéd magad,te is így tennél,mint a lány..."
Nem.
"Ha nem akkor egy szent vagy,de akkor ne foglalkozz a világi dolgokkal,inkább áljál be szezetesnek,hátha van benne valami!!"
Nem vagyok szent, így a gondolatmeneted további része is értelmetlen. Meg amúgy önmagában is irónia az egész.
"De mint ,te is mondtad,most nem tudsz racionálisan gondolkodni,úgyhogy érzelmekkel senki nem fog tudni meggyőzni!!"
Nem... amit érzek ezzel kapcsolatban, annak nincsenek racionális alapjai. Az eszemmel tudom, hogy egy csodálatos nő, hogy együtt nagyon boldogok lehetnénk, tudok mindent. Ennek ellenére bennem van ez az érzés, ami akadályoz ebben.
"Pedig már negyed évszázada így van. "
-Az szép,akkor három évvel leköröztél! De a haveromat pl.: csak 2-vel... Az érzésedet megértem,engem a helyedben ,csak az zavarna,hogy megismerkedésümk napján,nem olyan rég tette ezt! Próbáld meg a szívedben értékelni,hogy bevalotta neked! Mást nem tudok neked mondani! Mellesleg nem kötelező neki megbocsátani vagy vele maradni... Kérhetsz is akár egy kis időt ,ha nagyon fáj!
ma 17:40
""Én nem tudnék jóízűen együtt lenni valakivel, akiről tudom, hogy csak egy éjszaka,"-kitudja talán úgy gondolta,hogy lehet még belőle valami,csak ezt elfelejtette veled közölni!"
Már ismert akkor engem is, amikor ez megtörtént. Jó, nem úgy, mint most, de tudta, hogy a világon vagyok, hogy tetszik nekem, hogy érdeklődöm iránta.
""és tudnám, hogy jövő héten meg már valaki mással van együtt."-Ezt így konkrétan kijelentette a fickó,hogy figyelj ma dugunk jövőhéten meg dugok valaki mással? Nem hiszem!"
Erre nem tudom a választ, azonban szerintem, ha valaki ilyen módon benevez egy éjszakára, akkor abban benne van, hogy nincsen kötöttség, nincsen a másik ember iránt érzett felelősség. Ez pedig számomra elengedhetetlen ahhoz, hogy valakire rá tudjam bízni magamat.
"Nem lehet ,hogy valami előitélet beszél belőled?"
Mégis miféle előítélet?
"Mégis miféle előítélet?"
-Hát hogyha valaki egyszer lefekszik valakivel,érzelmek nélkül,akkor az tuti ezt csinálja minden héten! Szerintem ez előítélet!
"Már ismert akkor engem is, amikor ez megtörtént. Jó, nem úgy, mint most, de tudta, hogy a világon vagyok, hogy tetszik nekem, hogy érdeklődöm iránta. "
-Hát akkor valóban necces! De hogy lehet,hogy én szűzként megtudom érteni,te pedig nem,elvileg mégis te szereted??
ma 17:52
""Mégis miféle előítélet?"
-Hát hogyha valaki egyszer lefekszik valakivel,érzelmek nélkül,akkor az tuti ezt csinálja minden héten! Szerintem ez előítélet!"
Nem, én egyetlen pillanatig sem gondoltam ilyet, ha ezt érezném vele kapcsolatban, akkor már régen el is felejtettem volna.
Egyszerűen arról van szó, hogy valahányszor eszembe jut ez a dolog, összeszorul a gyomrom. És elég sokszor eszembe jut, van, hogy el tudom felejteni egy időre, de amikor beszélgetünk, és valami eszembe juttatja, akkor mindig nagyon-nagyon rossz érzés tör rám. Valami olyasmi, hogy: "Ez a tündérszerű női lény hogyan volt képes egyszerűen csak odaadni magát egy vadidegennek?".
Egyszerűen mondhatjuk úgy is, hogy a női eszményképem mást diktál, mint ez a cselekedet.
ma 17:54
Nem tudom. Egyszerűen csak van egy érzés bennem, amivel a józan ész harcol, de nem tudja legyőzni azt, mert az érzések nem racionális alapokon nyugszanak ugye.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!