Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet túllépni ezen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túllépni ezen a helyzeten?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nőt, nagyon szimpatikus.

Viszont mikor a szexről kezdtünk el beszélgetni, akkor elmondta, hogy a összesen két férfival volt együtt életében: a volt barátjával, akivel 6 évig jártak, és egy másik férfival, akivel pár nappal korábban ismerkedett meg, mint velem, és aznap, amikor én először írtam neki a társkeresőn - mert ott ismertem meg őt -, akkor lefeküdt ezzel a férfival. Azt mondta, mert nagyon hiányzott a neki a szex.

Azóta azon gondolkodom, hogy hogyan tudnám megváltoztatni az érzéseimet ezzel kapcsolatban.

2011. ápr. 15. 16:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Milyenek érzéseket szeretnél megváltoztatni?
2011. ápr. 15. 16:50
 2/30 anonim ***** válasza:
Mi a probléma? Hogy nincs elég tapasztalata?
2011. ápr. 15. 16:51
 3/30 A kérdező kommentje:
Azt, amit az a tudat vált ki belőlem, hogy képes volt egy vadidegennel, akit pár órája ismert személyesen, mindenféle érzelem nélkül odaadni magát.
2011. ápr. 15. 16:51
 4/30 anonim ***** válasza:
Milyen érzésekre gondolsz? Az a gond, hogy kevés a tapasztalat, vagy az, hogy pár napja lefeküdt egy másikkal?
2011. ápr. 15. 16:52
 5/30 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy egy vadidegennel, érzelmek nélkül, csak úgy.
2011. ápr. 15. 16:53
 6/30 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy volt rá képes, de ne támad le, csak vezesd rá lassan a kérdésre.
2011. ápr. 15. 16:54
 7/30 anonim ***** válasza:
Jogos a felvetésed. Én fenntartásokkal közelednék felé.
2011. ápr. 15. 16:56
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta, mert nagyon hiányzott neki a szex."

Szóval ezért feküdt le egy vadidegennel. Ha szerelmes lenne beléd, nem tenne ilyesmit, ebben szinte biztos lehetsz. Hiányzott neki az érintés, illetve az, hogy nőnek érezhesse magát. Nem kell ezt túlmisztifikálni, én szurkolok nektek!

2011. ápr. 15. 17:02
 9/30 A kérdező kommentje:

ma 17:02

"Ha szerelmes lenne beléd, nem tenne ilyesmit, ebben szinte biztos lehetsz."

Na, ebben egyébként biztos vagyok, ahogyan megismertem a jellemét, de jól is néznénk ki, ha nem így lenne...

"Hiányzott neki az érintés, illetve az, hogy nőnek érezhesse magát. Nem kell ezt túlmisztifikálni, én szurkolok nektek!"

Kösz, de ettől az én érzéseim nem változnak meg.

2011. ápr. 15. 17:05
 10/30 anonim ***** válasza:
Adj időt erre neki!
2011. ápr. 15. 17:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!