Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllépni ezen a helyzeten?
Megismertem egy nőt, nagyon szimpatikus.
Viszont mikor a szexről kezdtünk el beszélgetni, akkor elmondta, hogy a összesen két férfival volt együtt életében: a volt barátjával, akivel 6 évig jártak, és egy másik férfival, akivel pár nappal korábban ismerkedett meg, mint velem, és aznap, amikor én először írtam neki a társkeresőn - mert ott ismertem meg őt -, akkor lefeküdt ezzel a férfival. Azt mondta, mert nagyon hiányzott a neki a szex.
Azóta azon gondolkodom, hogy hogyan tudnám megváltoztatni az érzéseimet ezzel kapcsolatban.
"Azt mondta, mert nagyon hiányzott neki a szex."
Szóval ezért feküdt le egy vadidegennel. Ha szerelmes lenne beléd, nem tenne ilyesmit, ebben szinte biztos lehetsz. Hiányzott neki az érintés, illetve az, hogy nőnek érezhesse magát. Nem kell ezt túlmisztifikálni, én szurkolok nektek!
ma 17:02
"Ha szerelmes lenne beléd, nem tenne ilyesmit, ebben szinte biztos lehetsz."
Na, ebben egyébként biztos vagyok, ahogyan megismertem a jellemét, de jól is néznénk ki, ha nem így lenne...
"Hiányzott neki az érintés, illetve az, hogy nőnek érezhesse magát. Nem kell ezt túlmisztifikálni, én szurkolok nektek!"
Kösz, de ettől az én érzéseim nem változnak meg.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!