Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllépni ezen a helyzeten?
Megismertem egy nőt, nagyon szimpatikus.
Viszont mikor a szexről kezdtünk el beszélgetni, akkor elmondta, hogy a összesen két férfival volt együtt életében: a volt barátjával, akivel 6 évig jártak, és egy másik férfival, akivel pár nappal korábban ismerkedett meg, mint velem, és aznap, amikor én először írtam neki a társkeresőn - mert ott ismertem meg őt -, akkor lefeküdt ezzel a férfival. Azt mondta, mert nagyon hiányzott a neki a szex.
Azóta azon gondolkodom, hogy hogyan tudnám megváltoztatni az érzéseimet ezzel kapcsolatban.
ma 17:07
Mire adjak időt??? Ezt a választ most nem értem egyáltalán.
ma 17:10
"Nézd, ezt rengetegen csinálják."
Nekem sosem volt indok a cselekedeteimre, hogy hányan csinálták már előttem.
"Ha a magyarázatában látsz rációt, akkor megvan. Ha nem, akkor veszett az ügy."
Az érzéseim sem racionális alapúak.
Arra adj időt NEKI, hogy te benned meg tudjanak változni az érzések ezzel kapcsolatban, hogy esetleg túl tudj lépni rajta, ha majd jobban megismered.
Most az a bajod, hogy ő már minden mozgó célpont férfire ugrik, ezért van veled? :)
ma 17:13
"Most az a bajod, hogy ő már minden mozgó célpont férfire ugrik, ezért van veled? :)"
Nem. Azzal, hogy érzelmek nélkül tette, egy vadidegennel.
És ez nekem annyira távoli, úgy is mondhatnám, hogy felfoghatatlan.
"érzelmek nélkül tette"
Ez tévedés. Szeretethiány miatt tette, ez pedig egy igen erős érzelem. Nem szerelem ugyan, de nagyon fontos érzés.
ma 17:19
Ok, lehet így van, de pontosan tudta előtte, hogy csak egy éjszaka lesz, és hogy a férfi semmit sem érez iránta.
Mindegy, a kérdésem nem erre vonatkozott, hanem másra.
ma 17:21
"Hát ez van,neked felfoghatatlan másnak meg nem... Nem megérteni,hanem elfogadni kell!"
Ez elfogadás nem megy parancsszóra, és, mint írtam korábban, nem racionális érvek irányítják a dolgot.
"Valószínűleg nem az a lány ,aki csakúgy lefekszik másokkal,6 évig volt hűséges a párjához,nyilvánvalóan kivolt már éhezve,a társkeresés is nyilván ennek tudható be,csak nyilván nem számított rá,hogy ilyen hirtelen találkozik egy olyan szimpi csávóval mint te..."
Ha számított volna rá, nem tette volna meg? Egy fiúért hajlandó lett volna lemondani arról az éjszakáról, önmagáért pedig nem. Ez nekem furcsa.
"Egy fiúért hajlandó lett volna lemondani arról az éjszakáról, önmagáért pedig nem. Ez nekem furcsa."
Ebben mi a fura? Szerencsés lehetsz,ha még az erkölcsöd sosem került kihívásra vagy egyszerűen csak kerülöd a konfliktusokat és hitegeted magad... Tuti,hogy ha sose lennél szerelmes egész életedben,nem bírnád ki sex nélkül!! Amint reménytelenül éreznéd magad,te is így tennél,mint a lány... Ha nem akkor egy szent vagy,de akkor ne foglalkozz a világi dolgokkal,inkább áljál be szezetesnek,hátha van benne valami!! De mint ,te is mondtad,most nem tudsz racionálisan gondolkodni,úgyhogy érzelmekkel senki nem fog tudni meggyőzni!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!