Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA két felnőtt független ember szexel egymással, senki mással az mennyire elítélendő?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 14:50
2/15 anonim válasza:
Amennyiben mindketten egyedülállók, szerintem sem elítélendő!
3/15 hellosztok válasza:
figyeljél én szerintem egyártalán nem el itélendö vagyis semenyire aki mást mond az hazudik
4/15 A kérdező kommentje:
És ha lenne a férfinak cyber barátnője?Még nem látták találkoztak.
2011. ápr. 15. 14:55
5/15 A kérdező kommentje:
*látták nem kell oda..
2011. ápr. 15. 14:55
6/15 anonim válasza:
Mi az a cyber barátnő? :D
Amúgy ez már szerintem nem túl tisztességes, hogy az interneten hitegetsz valakit, közben mással szexelsz.
7/15 anonim válasza:
Ha különböző nemű ez a két ember, akkor teljesen megfelel az általános normáknak.
Ha azonos neműek, akkor azt a társadalom egy része elítéli.
8/15 A kérdező kommentje:
Férfinak van internet egy "nője" nem hivatalos de még nem találkoztak.2 hónapja ismerkedik vele.
2011. ápr. 15. 14:58
9/15 anonim válasza:
Így én nem tenném meg, már csak azért sem, mert nem akarok egy használati tárgy lenni egy kialakuló kapcsolatban. Amúgy ha nem lenne neki ez a lány, szerintem abszolút elfogadható, és nincs benne semmi elítélendő, ahogy már előbb írtam, de így nem igazán fair a másik csajjal szemben, sőt...
10/15 anonim válasza:
Kinek mi fér bele, manapság mindenki könnyűvérű, nulla erkölccsel, nekik belefér, míg akiknek van tartásuk és megválogatják a körülöttük lévő embereket, azok elítélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!