Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfi vagy a női orgazmus a jobb?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Mert ezt ugye soha senki nem fogja kideríteni. :D Attól még, hogy nő vagy, gondolhatod úgy, hogy a férfiaké jobb lehet, és fordítva is. Írjátok le a nemeteket és korotokat is. Köszönöm. :)2011. ápr. 14. 20:17
21/27 anonim válasza:
szerintem b@sszatok meg egy malacot és az mindent eldönt !
22/27 A kérdező kommentje:
nekem igazából nem konkrét válasz kellett, hanem a reakciótokra voltam kíváncsi. hányan írják, hogy " degyökérakérdezőistenemekkorahülyét", hányan azt ( amit elméletileg a legtöbbjüknek kellett volna), hogy a sajátjuk, ás hányan lesznek, akik a tőlük ellentétes neműjére mondják. érdekes, ilyen is volt. meglepő, hogy több fiú szerint jobb a női (?), olyat nem kapam, hogy nő szerint a férfi. ja, és még "neurológus-hallgató" is válaszolt.. persze. :D
2011. ápr. 16. 22:48
23/27 anonim válasza:
csak úgy mondom hogy a nők azért reszketnek mert gyengék
26/27 anonim válasza:
14-esnek irom:
A szexológusok véleménye szerint,"a női orgazmus általában intenzivebb és hosszabb a férfiakénál"
Mi fiúk az ÁTLAG (mert a nőknél orgazmushiánytól az extázisig fokozódóig mindenféle található a skálán)női orgazmusnál csak szeretnénk ha a miénk intenzivebb lenne!
27/27 anonim válasza:
A nőknek a női,a férfiaknak a férfi!:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!