Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a férfi vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfi vagy a női orgazmus a jobb?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Mert ezt ugye soha senki nem fogja kideríteni. :D Attól még, hogy nő vagy, gondolhatod úgy, hogy a férfiaké jobb lehet, és fordítva is. Írjátok le a nemeteket és korotokat is. Köszönöm. :)
2011. ápr. 14. 20:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a heroin fog győzni.
2011. ápr. 14. 20:26
 12/27 A kérdező kommentje:
igen, ilyesmire gondoltam, h esetleg van pasi aki azt gondolja: a fenébe, neki megy akármikor. vagy csaj aki ezt: csak párat húzogatok és már kész... nekem meg itt kel szenvedni! :D
 13/27 anonim ***** válasza:
Tuti h a nőké. Férfiként mondom ezt, persze nekünk is jó érzés nem arról van szó, de a nők teljesen eufórikus állapotba tudnak kerülni. Ahogy egy nő beleremeg és látszik rajta az öröm, na ahhoz képest így ránézésre a férfiaké semmi.
 14/27 anonim ***** válasza:
67%

Hát, nézd...

A férfiaké állítólag intenzívebb, viszont lényegesen rövidebb. A maszturbálás egyszerű művelet, már fiatal korban is simán és ösztönösen megy. Előny még, hogy az elérése szex közben is egyszerű és garantált, egy-egy menet legtöbbször addig tart, azzal fejeződik be, hogy a férfi elélvez.

Fordítva a nőké kevésbé intenzív, de elnyújtott. Az orgazmust és a maszturbációt is sokszor tanulniuk kell, nem jön úgy magától. Szex közben egy meneten belül lehet több is, viszont nehezebb elérni, így előfordulhat, hogy nem jön össze úgy és annyi, amennyit a nő szeretett volna. Cserébe vannak különböző típusai: csiklói, hüvelyi, akár anális is.

Most akkor tegyél igazságot...

Amúgy férfi voltam.

2011. ápr. 14. 20:32
 15/27 anonim ***** válasza:

Egyforma, ugyanis bio-genetikai okokból kifolyólag az érzékelő sejtek teljesen azonosak mindkét nem genitáliájában, sőt az ún. ingerületátvivő anyagok (neurotranszmitterek) száma, aránya és jellege is tökéletesen egyforma férfiben és nőben.

(Egy neurológus-hallgató)

2011. ápr. 14. 20:32
 16/27 anonim ***** válasza:

A végére teljesen rossz lesz. Na, akkor kell felhagyni az egésszel. Akkor ott van a lányoknak a Pláza, a fiúknak pedig a csillagászat és a fekete lyuk.

/f/

2011. ápr. 14. 20:33
 17/27 A kérdező kommentje:
ennek örülök, hogy egy neurológus-hallgató is válaszolt.:) érdekes amit írtál.
2011. ápr. 14. 20:34
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintetek a kérdező ennyire hülye, vagy csak unatkozik? Esetleg mindkettő? Lehet szavazni.
2011. ápr. 14. 21:56
 19/27 anonim ***** válasza:

ezt jól látod, soha nem fog kiderülni, ezáltal nincs rá értelmes válasz sem.

akkor meg mi is a kérdés?:D

2011. ápr. 14. 22:50
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem erre egy hermofrodita tudna neked konkrét választ adni :D
2011. ápr. 16. 19:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!