Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a férfi vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfi vagy a női orgazmus a jobb?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Mert ezt ugye soha senki nem fogja kideríteni. :D Attól még, hogy nő vagy, gondolhatod úgy, hogy a férfiaké jobb lehet, és fordítva is. Írjátok le a nemeteket és korotokat is. Köszönöm. :)
2011. ápr. 14. 20:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
10%
véleményem az hogy te nagyon segg vagy vagy csak unatkozol:DDD mindenki a sajátját gondolja jobbnak és kész, kivéve talán azokat a lányokat akik nem tudják elérni:/
2011. ápr. 14. 20:20
 2/27 anonim ***** válasza:
47%
Ne haragudj, de ez a kérdés értelmetlen, mert egy (egészséges) embernek nincsen összehasonlítási alapja, így nem lehet válaszolni. :DD
2011. ápr. 14. 20:22
 3/27 anonim ***** válasza:
attól függ melyik orgazmusról beszélsz?
2011. ápr. 14. 20:23
 4/27 anonim ***** válasza:
attól függ melyik orgazmusról beszélsz
 5/27 anonim ***** válasza:

szerintem a nőké, mert akár többször is képesek rá egymás után.

a férfinak azért kell egy kis pihi.

nekem van, hogy egy szex alatt 3-4x van orgazmusom, a páromnak max. 2

25/L

6/27 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, bármennyire butyuta, megválaszolhatatlan kérdés. Erre nagyon értelmes választ nem lehet adni, nem tudom fiúknak milyen lehet, de ha a csiklómat izgatom, izgatják, az orgazmus valami fantasztikus dolog.
2011. ápr. 14. 20:24
 7/27 A kérdező kommentje:
szerintem segg is vagyok meg unatkozom is :D de lehet h van oylan, aki beleképzeli magát a másik helyzetébe, és azt gondolja, hogy ez lehet h jobb. vagy ha a partnere reakcióját látja. :D
 8/27 anonim ***** válasza:
Bocs, lemaradt 21/l.
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a lányoké jobb mert tovább tart meg egy jó csaj orgazmus közben kb reszket annyira élvezi. Fiúknál ilyen nincs :( :(

F

2011. ápr. 14. 20:25
 10/27 anonim ***** válasza:
20:24 fiúnak is fantasztikus csak amikor már naponta csinálja 3- szor 25 éven át egy kicsit megváltozik az hogy hogyan érzékeli az egészet. Meg nagyban függ hogy milyen nővel van.
2011. ápr. 14. 20:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!