Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a NŐK?
Hát azért nekem ez nem a NŐ
"Nem függ másoktól. Van önálló akarata." Hát ok, de azért ne essen a másik végletbe se, hogy annyira önálló, hogy semmit se beszél meg a másikkal...
"Kedves, cserfes, ugyanakkor romantikus alkat. " Ez ok, ilyen csajok remélem még vannak.
"Magabiztos. Tudja, hogy a kezdeményezés a férfi dolga, és képes a férfiak között józanul válogatni."
Nem rajongok a magabiztos nőkért, néha idegesitő tud lenni, nehéz ilyen nőnek megfelelni.A kezdeményezés lehet nőtől is.Nincs azzal semmi gond, modern világban élünk, ez lényegtelen részlet.
"Van kisugárzása. Intelligens. Van humorérzéke. Egészséges életet él."
Van ilyen,főleg intelektuális körökben....
"Nem egoista, nem helyezi a tárgyakat, a fizikai értékeket az ember fölé."
Na ez az utolsó, ez aktuális.De a férfiakra is jellemző dolog.Nagyon nézzük a kinézetet, a látszatot.
én szerintem is ilyen kell legyen egy igazi NÖ !!
en 26 évesen anélkül hogy bekébzeltnek tünyek el tudom magamrol mondani hogy 99% -ban ilyen vagyok ... de szerintem ilyen minden Nö tudd lenni csak nem biztos hogy akarnak is ... nekem fontos volt hogy tanuljak , dolgozam es otthon harmonikus életet éljek :o) én egyetem mellett elkezdtem dolgozni , már 3x elöre léptetek otthon mosok ,fözök ,takaritok de hozzá kell tennem hogy párom nagyon becsüli hogy ilyen vagyok ezert mindenben segit amiben tud én meg igyekszem meghálalni :o))
a hosszú blabla lényege hogy az aki ilyen akkar lenni az elöbb utóbb ilyen is lesz aki nem az nem és ez egyáltalán nem baj , mert szar lenne ha mind egyformák lennénk nem ?
OFF:
Egy egyetemet végzett embertől elvárható lenne, hogy helyesen írjon (Remélem, hogy akinek szántam vette az adást, akinek meg nem inge, ne vegye magára.)
ON:
Nem tudom miért mondják, hogy túl nagyok az elvárásaid. Ezek szerintem nem túl nagyok. Talán nem diszkóban kell az ilyen nőket keresni:)
ma 14:42
Nem éppen erre gondoltam azon kritérium alatt, hogy "egészségesen él". :)
Az igazi NŐK hétköznap délben nem a gyakorikérdések.hu-n vitatkoznak idegenekkel.
Egyébként pedig rengeteg komoly nő van, többségében 30-on felül. Én 22 éves vagyok, nem nevezném magam igazi Nőnek, még. Igyekszem úgy élni, ahogyan azt te leírtad, viszont az élettapasztalatom szinte egyenlő a nullával. Sok mindent meg kell élnünk ahhoz, hogy nővé váljunk. És ami szintén nem utolsó szempont: a nő csak egy férfi mellett tud igazi nő lenni.
Sztem hellyel közzel jól meghatároztad, h milyennek is kéne lennie a nőknek, persze azért sarkítva van a leírásod. Gondolom ez a fő irány, ebből te is engedsz.
Végre vki nem úgy határozta meg a nőt, h segg meg mell, és legyen cuki.
Sztem ez az, amibe legkevésbé lehet belekötni. És hát hajrá, találd meg.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:45
vagyok , gondolom rám érteted azt hogy nem irok helyesen magyarul peddig egyetemet végeztem .... na akkor elmondanám hogy német ovodába ,iskolába és egyetemre jártam. Anyukám Magyar ezert önszorgalombol tanultam meg magyarul irni olvasni ... ugyhogy kedves ON /OFF válaszolo szivesen elbeszélgetnék veled egy olyan nyelven amit te is csak ugy pluszként tanultál meg !!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!