Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azokat kérdezem, akik szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prókátor kérdése:

Azokat kérdezem, akik szeretnek/szeretnének fenekelést/kínzást kapni, hogy a fenekelőtöktől mit vártok el? Legyen teljesen felöltözve, vagy viseljen csak fehérneműt, esetleg legyen teljesen meztelen?

Figyelt kérdés

Ez esetben evidensnek tekintsük, hogy aki kapja, az teljesen meztelen. Azonos neműtől vagy ellenkező neműtől szeretnétek kapni, vagy lényegtelen számotokra? Írjátok meg kérlek a nemeteket és a korosztályotokat is, és azt, hogy milyen eszközzel szerettek/szeretnétek kapni.

Köszönöm!

tegnap 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

A sub-dom kapcsolat a viselt öltözetben általában úgy jelenik meg, hogy a foglalkozások során a sub teljesen meztelen. Ez különösen testi fenyítés esetén lényeges, hogy a fenyítést kapó fél teljesen meztelen legyen, hogy teljes testfelülete késedelem nélkül akadálytalanul elérhető és fenyíthető legyen. A dom felsőbbrendűsége abban is kifejeződik, hogy ő a subbal szemben fel van öltözve, választása szerinti, illetve a kapcsolat tematikája szerinti öltözetet visel.

Magam részéről, ha hölgytől kapom a fenyítést, szeretem, ha a partner szexin van öltözve, mert ez tovább fokozza a kínlódásomat. Felizgat, de nem érhetek hozzá, nem verhetem ki. Változatos eszközökkel szeretem kapni: pálca, ostor, korbács, gumibot, ...

F

tegnap 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Én adni és kapni is szeretek, csupasz fenékkel kézzel.

Adni csak lányoknak, de szivesen kapok ki fiuktól is.

30+ F

tegnap 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

a lány legyen mindenhogyan hozzáférhető, hogy kapja azt, amit megérdemel. természetesen más, amikor adok, hogy felizgassam vele, s más, amikor nevelő célzattal adom.

Kézzel, pálcával, korbáccsal, fakanállal, stb.

Kutyában, térden, ágyon fekve, karfára hajtva, kikötve, stb.

48/F/dom

tegnap 17:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Eddig mindenkinek ment a zöld kezecske, köszi meg minden, de... Én (mint dom) ugyan így gondolom, mint ahogy leírtátok. De pontosan ezért kérdeztem rá a subokra! Hogy mindezt ők is ugyan így gondolják és érzik-e? Azért nem írtam ki egyértelműen, hogy subok válasza érdekel, hogy bővítsem a kört a kérdéssel, és azoktól is választ kapjak, akik ezért vagy azért nem szeretik a "sub" besorolást, viszont lényegében azok.
tegnap 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Öltözékével kapcsolatban nincsenek elvárásaim, lehet felöltözve vagy akár meztelenül is, ahogy számára izgatóbb. Lényeg, hogy én legyek teljesen meztelenre vetkőztetve.

Azonos neműtől szeretném kapni. Csak kézzel, könnyedebb módon, mindenféle kínzás nélkül. Verbális megalázás simán belefér.

Kifejezetten fiatalos 50+ férfi.

tegnap 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Engem nagyon felizgat, ha favonalzóval vagy fakanállal pirosra verik a seggem.
tegnap 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagyok kifejezetten sub, de ha a nő is igényli egy jó fenekelésben én benne vagyok, általában én meztelen, a hölgy fehérnemuben, én állva, de megalázóbb ha térdelek vagy négykézláb vagyok

Tenyérrel szeretem legjobban, de ha a nő fakanállal vagy pálcával akarja, benne vagyok :D

Egy seggrepacsit meg felőlem srác is adhat :D

26F

tegnap 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
Ugy vagyok vele hogy teljesen mind1 hogy miben van az aki elfenekel, csak az a lényeg hogy keményen fenekeljen el.
tegnap 21:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!