Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azokat kérdezem, akik szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prókátor kérdése:

Azokat kérdezem, akik szeretnek/szeretnének fenekelést/kínzást kapni, hogy a fenekelőtöktől mit vártok el? Legyen teljesen felöltözve, vagy viseljen csak fehérneműt, esetleg legyen teljesen meztelen?

Figyelt kérdés

Ez esetben evidensnek tekintsük, hogy aki kapja, az teljesen meztelen. Azonos neműtől vagy ellenkező neműtől szeretnétek kapni, vagy lényegtelen számotokra? Írjátok meg kérlek a nemeteket és a korosztályotokat is, és azt, hogy milyen eszközzel szerettek/szeretnétek kapni.

Köszönöm!

jan. 29. 17:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%

A sub-dom kapcsolat a viselt öltözetben általában úgy jelenik meg, hogy a foglalkozások során a sub teljesen meztelen. Ez különösen testi fenyítés esetén lényeges, hogy a fenyítést kapó fél teljesen meztelen legyen, hogy teljes testfelülete késedelem nélkül akadálytalanul elérhető és fenyíthető legyen. A dom felsőbbrendűsége abban is kifejeződik, hogy ő a subbal szemben fel van öltözve, választása szerinti, illetve a kapcsolat tematikája szerinti öltözetet visel.

Magam részéről, ha hölgytől kapom a fenyítést, szeretem, ha a partner szexin van öltözve, mert ez tovább fokozza a kínlódásomat. Felizgat, de nem érhetek hozzá, nem verhetem ki. Változatos eszközökkel szeretem kapni: pálca, ostor, korbács, gumibot, ...

F

jan. 29. 17:16
 2/20 anonim ***** válasza:
68%

Én adni és kapni is szeretek, csupasz fenékkel kézzel.

Adni csak lányoknak, de szivesen kapok ki fiuktól is.

30+ F

jan. 29. 17:21
 3/20 anonim ***** válasza:
66%

a lány legyen mindenhogyan hozzáférhető, hogy kapja azt, amit megérdemel. természetesen más, amikor adok, hogy felizgassam vele, s más, amikor nevelő célzattal adom.

Kézzel, pálcával, korbáccsal, fakanállal, stb.

Kutyában, térden, ágyon fekve, karfára hajtva, kikötve, stb.

48/F/dom

jan. 29. 17:56
 4/20 A kérdező kommentje:
Eddig mindenkinek ment a zöld kezecske, köszi meg minden, de... Én (mint dom) ugyan így gondolom, mint ahogy leírtátok. De pontosan ezért kérdeztem rá a subokra! Hogy mindezt ők is ugyan így gondolják és érzik-e? Azért nem írtam ki egyértelműen, hogy subok válasza érdekel, hogy bővítsem a kört a kérdéssel, és azoktól is választ kapjak, akik ezért vagy azért nem szeretik a "sub" besorolást, viszont lényegében azok.
jan. 29. 18:06
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

Öltözékével kapcsolatban nincsenek elvárásaim, lehet felöltözve vagy akár meztelenül is, ahogy számára izgatóbb. Lényeg, hogy én legyek teljesen meztelenre vetkőztetve.

Azonos neműtől szeretném kapni. Csak kézzel, könnyedebb módon, mindenféle kínzás nélkül. Verbális megalázás simán belefér.

Kifejezetten fiatalos 50+ férfi.

jan. 29. 18:09
 6/20 anonim ***** válasza:
70%
Engem nagyon felizgat, ha favonalzóval vagy fakanállal pirosra verik a seggem.
jan. 29. 18:42
 7/20 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagyok kifejezetten sub, de ha a nő is igényli egy jó fenekelésben én benne vagyok, általában én meztelen, a hölgy fehérnemuben, én állva, de megalázóbb ha térdelek vagy négykézláb vagyok

Tenyérrel szeretem legjobban, de ha a nő fakanállal vagy pálcával akarja, benne vagyok :D

Egy seggrepacsit meg felőlem srác is adhat :D

26F

jan. 29. 19:12
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Ugy vagyok vele hogy teljesen mind1 hogy miben van az aki elfenekel, csak az a lényeg hogy keményen fenekeljen el.
jan. 29. 21:25
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

Férfiként adni és kapni is szeretem a fenekelést. Legtöbbször én voltam deresre húzva. Élethűen szeretem kapni, tehát ruhástól vagyok a deresre szíjazva, majd leszíjazás után a fenekelő eldönti hogy meztelen fenékre, alsónadrágon vagy gatyán keresztül kapom-e, illetve legtöbbször azt is előre megbeszéljük.

Diák koromban fiú osztálytársaimmal szinte naponta játszottunk deresre húzós játékokat. Egyik ütött, egy másik diktálta és bármennyi lány nézhette.

Felnőttként kényelmes fekvésű derest is készítettem:

[link]

De ezen eddig csak kettesben csináltuk a deresre húzást egy-egy nővel.

Az a változat izgatóbb lenne, ha egy vagy több lány/nő szexi ruhában nézné illetve diktálná is. Például miniszoknyában, hogy a fenekelésem közben szexuálisan felizgulva vágyakozva nézhessem én is őt. Miközben ütik a fenekem, szeretnék kiszabadulni a szíjak fogságából és a szoknyája alá bújni és mohón orgazmusig csókolgatni. De csak ő nézheti kedvére akár a csupasz fenekem, miközben szaporodnak rajt a hurkák és közben olyan hangokat adok ki mint aki egy jót szexel. És mindezen a lány hangosan nevetgél.

Ha lányok/nők néznék, akkor üthetne és diktálhatná akár egy-egy fiú is.

Ha "verőleány" végzi, akkor szeretem ha nekem tetsző ruhában van. Ez akár még feszes farmer is lehet. Vagy rövid, feszes vagy fodros miniszoknya, vagy bugyit épp hogy takaró póló. Vagy feszes sportnadrág féleség. Azzal mindenképp fokozza az izgalmamat, ha közben arra vágyakozhatok, hogy szeretnék belőle többet is látni vagy szeretném elkapni tapizásra, szeretkezésre, netán "bosszúból" szintén deresre húzni, de a szíjak nem engedik.

Az eszköz változatos. Lehet 16...20 mm átmérőjű bot, több ágú korbács, vagy különféle paddle, lécdarab. A bot a leginkább élethű, de a paddle és léc akár nem hagy nyomot, mégis nagyon erős erotikus ingert lehet vele okozni.

Ha szerepjátékkal is van fűszerezve, az tovább fokozza az izgalmakat. Például diák koromban húzatott már deresre egyik lány azért, mert jó nagyot a fenekére csaptam. Persze szándékosan így is rendeztük az egészet és tényleg jó nagyot kapott a fenekére, hogy feltüzeljem. Persze én meg 50-et kaptam utána deresen, akár Ludas Matyi. De azt hittem elélvezek, olyan jó élmény volt.

Ilyeneket szeretnék még átélni.

Ha lány/nő kér meg fenekelésre, az is ruhástól történik, de fel szokta hajtatni a szoknyáját és tanga bugyiban kapta. A paddlét és lécet szeretik legjobban. De a tenyeremet is, csak meg szokott fájdulni tőle a kezem, mert nagy ütéseket és sokat kér.

Diák koromban bugyin keresztül is szoktam fenekelni lányt. Amelyik a teljes feneket takarja és vékony selymes anyagú. Vagy nadrágon keresztül kapták. De volt olyan is, aki meztelen fenékre kérte felpúpozott helyzetben leszíjazva egy csípős ostorral. Mindegyik esetben ruhástól lettek leszíjazva, ahogy a történelmi időkben a deresre. Tehát nekem a fenekelés ruhástól jön be mindkét változatban, de ahogy írtam, ettől még történhet bugyin keresztül vagy meztelen fenékre is.

57/F fiatalos.

jan. 30. 15:46
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Alapvetően domináns alkat vagyok, de a fenekelést pl szeretem kapni is (annak van neve ha valakinek van igénye mind a két szerepre?)

Heteró férfiként nőtől igénylem, legyen meztelen (bár ez preferencia csak, ahogy neki kényelmesebb vagy izgatóbb). A térdén hasalva fakanállal, vagy ilyesmivel. Minél erősebben, gyorsabban és többet.

jan. 30. 17:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!