Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy óvszerben nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy óvszerben nem bírtam megdugni a műpuncit ?

Figyelt kérdés
Óvszer nélkül simán bírom, de óvszerben alig bírtam belehatolni, kicsit bement de bent nem bírtam előre hátra mozgatni, az óvszer tapadt meg gyűrődött szóval nem működött. Gagyi lehet ez a műpunci ? Vagy a valódi puncit is nehezebb óvszerben ?
tegnap 18:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Valódi punci egy dolgot tud amit a mű nem: nedvesedni :)
tegnap 18:43
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Minek húztál hozzá óvszert? Természetes, hogy két ilyen felület súrlódik és nem fog csúszni.
tegnap 18:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Normális. Biztos műpunci is síkosítva volt, hiszen anélkül nem menne bele. Azért lankadt, mert nem szoktál a gumihoz. Élőben is ez lenne a puncival, hiába van ott a nő, nem szokta meg a farkad, hogy van rajta gumi vagy lehet nem is bírná és lelankad. Sok pasi van így.
tegnap 18:48
 4/15 A kérdező kommentje:

Kiakartam próbálni így is. Szűz vagyok és felakarok készülni az első szexre. Óvszerben vertem már ki, műpuncit is dugtam, még így akartam óvszerben dugni a műpuncit hogy nagyjából legyen elképzelésem ha az igazit dugom majd óvszerben. De egyszerűen nem tudtam benne mozgatni.

Igazival ugye nem lesz gond ?

tegnap 18:50
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem lankadt le hanem nem bírtam mozgatni. Amúgy kemény volt.
tegnap 18:51
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Menj prostihoz majd megmutatja mit hogy kell
tegnap 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyre több a műpecekbe rejszoló a videochat oldalakon is,én nem látom értelmét....
tegnap 19:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Van értelme, az hogy ne a kezemhez legyek szokva élőben meg lelankadjak ..
tegnap 19:19
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Tehát szűz vagy és edzel hogy ha egy nő megsajnál ne menj el benne 2 perc alatt,nagyon el vagy keseredve....
tegnap 19:21
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem azért, hanem hogy ne a kezemhez legyek szokva és ne legyen az hogy nem áll fel illetve lelankadok igazi nővel. Sok hülye akkor húz először óvszert amikor csajjal van aztán azt se tudja hogy kell fekrakni.
tegnap 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!