Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálnak a férfiak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnak a férfiak az önkielégítés közben?

Figyelt kérdés
Mit tesznek, hogy eljussanak a csúcsra, és magömlésük legyen? Elmagyaráznátok?
2011. ápr. 14. 11:04
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
65%

Ez tök igaz. Már szinte divat lett a maszturbálás. Nem beteg, aki nem csinálja. Sőt!

Legyen egy kapcsolatod, próbáld ki nővel, lehet hogy tökéletesen megy majd minden. Csak te nem leszel farokverős fajta. Ennyi. :)

2011. ápr. 14. 13:49
 52/57 anonim ***** válasza:
46%
Részben egyetértek azzal, aki azt írta, nem baj, ha nem maszturbál. De azért az furcsa, hogy nem reagál a teste arra, ha ingerli a megfelelő pontokat. Lehet, hogy csak a technikában van hiba, az hosszú távon nem gond, a párjával minden jó lehet, de mi van, ha nem ez a baj? Én inkább elmennék orvoshoz, ha nincs semmi, legalább megnyugszik.
2011. ápr. 14. 14:28
 53/57 anonim ***** válasza:
53%
Valójában mire vagy még kíváncsi? Már leírták, hogy mit tesznek.. o.O És te is nagyon jól tudod, hogy mit kell csinálni.. az meg már egy másik dolog ha ettől nem tudsz elmenni, nem ne nézünk hülyének hanem ha tényleg ennyi eszed van akkor tudod...
2011. ápr. 14. 14:41
 54/57 anonim ***** válasza:
73%
Bocsánat, nem mi nézünk hülyének*
2011. ápr. 14. 14:42
 55/57 A kérdező kommentje:

Hejj_Meow

Csak azért érdekelt, hogy tudjam, hogy hol keressem a hibát.

2011. ápr. 14. 14:44
 56/57 anonim ***** válasza:
73%
ez nagyon durva, már bocsi de nem tudom hogyan bírod ki, én max egy hétig bírnám ki, még ha nem is nyúlnék magamhoz akkor is hetente kéne lepedőt cserélnem. használsz valamit? valami gyógyszert? bármit ami okozhat zavart?
2011. ápr. 14. 14:54
 57/57 A kérdező kommentje:

ma 14:54

Azt nem mondtam, hogy nincsen éjszakai megömlésem. :)

Egyébként nem, nem használok semmilyen gyógyszert sem.

2011. ápr. 14. 14:58
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!