Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnak a férfiak az önkielégítés közben?
Kedves Kérdező!
Ha jól értem, akkor neked a húzpgatásra nem jön semmi kellemes érzés. Nem izgulsz fel? De erekciód az tud lenni, ha valami izgatóra gondolsz.
Az még nem jutott senkinek eszébe, hogy anatómiailag nem megy neki a húzogatásos orgazmus?
Urológushoz el kéne menned, hogy menézze a szerszámodat. Hátha a készülékben van valami problem. Egyébként kívánod a szexet, az orgazmust?
Ágika86
Igen, próbáltam. De nem éreztem semmilyen "gyönyört".
ma 11:31
Felizgulok, de nem elsősorban a fizikai ingerlés az, ami felizgat, hanem az, amire gondolok. És igen, van erekcióm, ha kellően rá vagyok hangolódva, nagyon is van.
Az orgazmust meg naná, hogy kívánom, a világon az egyik legjobb érzés.
11:31 vagyok megint:
Akkor ne temesd magad még. :)) Irány az urológus és/vagy a szexuál pszichológus. Szerintem pikk-pakk megoldódik a problémád. Nem vagy sem aszexuális, sem valami beteg elme. Manuálisan van valami zavar a mátrixban. :) Amíg meg nem megy kézzel, addig nyugodtan csináld ezt az gondolásos módszert, addig is karban tartod a libidódat.
"Miért kell valakit ennyire hülyének nézni, aki itt kérdez?"
meglepődnél, ha tudnád, hogy az itt kérdezők milyen durván magas százaléka síkhülye...
Panda Péter
Már megbocsáss, de egy önmagát intelligensnek tartó ember szerintem nem sztereotípiákból ítél. Hanem mondjuk, először elolvassa a kérdést és azután mond véleményt a konkrét kérdezőről, vagy még inkább, a kérdésről.
ma 12:51
És ezt a véleményedet mégis mire alapozod?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!