Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálnak a férfiak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnak a férfiak az önkielégítés közben?

Figyelt kérdés
Mit tesznek, hogy eljussanak a csúcsra, és magömlésük legyen? Elmagyaráznátok?
2011. ápr. 14. 11:04
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
0%
Én spec nő vagyok, de dettó. Mármint, hogy gondolatban szexelek, és minden este mielőtt elalszok, nem mindig megyek el mondjuk. Párom nem sejt semmit, lezavarjuk a menetet ő elélvez, én színlelem, aztán ő alszik én pedig rohanok a kis világomba és YESSSSSSZ!
2011. ápr. 14. 13:03
 42/57 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagy körülmetélve? Nincs fitymaszűkületed? Mert ezek a dolgok eléggé befolyásolják a technikát.

Ha egyik sem, akkor működnie kéne a módszernek, amit az egyik előző válaszadó írt:

"Az álló dákójukon a fitymájukat húzogatják fel-le. Gyorsan-lassan ahogy jól esik."

A lényeg, hogy a végét, a makkot kell ingerelni, ha nem vagy körülmetélve, akkor a fityma mozgása csinálja.

2011. ápr. 14. 13:04
 43/57 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy körül vagy metélve, és nincs mit húzogatni. Az idegpályákat pedig ilyenkor átvágják, így egyes erogén zónák megszűnnek, illetve áthelyeződnek. Nem árthat felkeresni egy urológust.
2011. ápr. 14. 13:06
 44/57 A kérdező kommentje:

ma 13.04

Nem vagyok körülmetélve, a fitymát is hátra tudom húzni teljesen, szabaddá válik a makk. Feltételezem, ez azt jelenti, hogy nincsen fitymaszűkületem.

Ennek ellenére a makk ingerlése nem vált ki különösebb reakciót, orgazmust biztosan nem.

2011. ápr. 14. 13:07
 45/57 anonim ***** válasza:
73%

Akkor ne a makkon kezd húzogatni, hanem a tövénél, nyakánál, kicsit szorosabban fogd, közben meg gondolj arra amire szoktál máskor is.

Nem létezik, hogy hiányoznak az idegvégződések a péniszedből.

Mikor gondolatban mész el, az mennyi idő alatt sikerül? Hozzá sem nyúlsz, egyáltalán?

2011. ápr. 14. 13:15
 46/57 A kérdező kommentje:

ma 13:15

"Gondolatban megyek el". Azért ez megmosolyogtató.

Ez eddigi életem során talán 3-szor sikerült.

Hogy mennyi idő... 10-15 perc. És nem, egyáltalán nem nyúltam hozzá, csak néztem és koncentráltam arra, amit a filmben csináltak.

2011. ápr. 14. 13:18
 47/57 anonim ***** válasza:
46%

Jójó, nem úgy értettem, hogy gondolatban mész el, hanem, hogy gondolattól. :D

26 év alatt (számoljunk le 10-et), akkor 16 év alatt háromszor mentél el? Nem semmi. Nem vagy valami hívő, vagy vallási csoport tagja? Van spontán merevedésed reggel, vagy csak ha meglátsz egy szép női testet? ha igen, akkor ilyen, felálló állapotban kezdj játszadozni vele. Nem hiszem el, hogy van frigid férfi.

Mikor mész dokihoz, eldöntötted már?

2011. ápr. 14. 13:20
 48/57 anonim ***** válasza:
73%
A makk felülete kevésbé, vagy alig ingerelhető.Idegvégződések a bőr felületen találhatók. a pénisz törzse és a töve a leginkább érzékeny, illetve a fitymafék oldala. Ezeket a pontokat célszerű stimulálni az eredmény érdekében.
2011. ápr. 14. 13:21
 49/57 A kérdező kommentje:

ma 13:20

Kb. 14 év alatt, 12 éves koromtól összesen háromszor.

Nem, nem vagyok vallásos egyáltalán. :) Ugyan már.

Merevedés: ez egy érdekes kérdés. Számomra a szexuális vágy, a szexuális izgalom, a szexuális kielégülés a nők testéhez, a nők látványához, a nők lényéhez kötődik. Ha nincsen nő, akkor nincsen mire felizgulni.

Az urológus meg tervben van.

2011. ápr. 14. 13:26
 50/57 anonim ***** válasza:
73%

Nincs itt baj. Legfeljebb nem önkielégítesz. Sok lány sem tudja, hogyan kell. Miért kéne minden férfinak tudnia?

Ha a szexet élvezed, nem kell szexuálpszichológushoz menni. Csak keress egy barátnőt.

2011. ápr. 14. 13:45
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!