Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az észre, vagy a testre "hallgatni"?
Van egy férfi, akivel kölcsönösen testi vonzalmat érzünk egymás iránt.
Eddig egyszer találkoztunk, egy rövid ideig, akkor csak arra volt időnk, hogy pár mondatot beszéljünk.
Őszinte (volt)mert a legelején megmondta, komoly kapcsolatot nem kíván.(Feleség gyerekek....)és én ezt tiszteletben tartom.
Én még nem tudom...ha meg is történne a dolog nem tudom annyi elég lenne e...
Az eszem azt mondja állj ! de a testem nem...
Most vonatkoztassunk el a családtól...bár tudom lesznek válaszolók akik leribiznek, és hogy tönkre teszem a családot....ez most"mindegy..."bár, azt is tudjuk, hogy ahová bármilyen szintem beférkőzik egy harmadik, nem tökéletes kapcsolat.
Jobb vágyakozni, és elképzelni milyen lenne vele, és talán ez az érzés majd valamikor elmúlik,vagy megtenni, és tudni milyen lehetne a folytatás...?
Küzdök az érzéseimmel, az eszemmel...és tudom hogy ő is ezt a kettősséget érzi..igaz nekem nincs veszteni valóm, egyedül vagyok.Hacsak annyi nem, hogy fájnak ezek az érzések.
..."bár, azt is tudjuk, hogy ahová bármilyen szintem beférkőzik egy harmadik, nem tökéletes kapcsolat.
És háromasban tökéletes lesz?
Ne te legyél már az, akivel elvigasztalgatja magát, keress egy normális pasit!
Igen, igazad van...
Csak... miért így van az ember össze rakva?Miért az váltja ki belőled az érzéseket, akiről tudod, hogy tabu..?
Aki pedig szabad mint a madár, semmilyen hatással nincs rád.
Miért az váltja ki belőled az érzéseket, akiről tudod, hogy tabu..?
Ezt magadtól kérdetd, mert ez nem általánosság!
Van egy érzés amivel nem tudok mit kezdeni...jobban nem tudom leírni...
Nah az általánosságot sem úgy értettem....
Csak előfordul(hat)ez is nemde?Mert azt azért nem hinném, hogy ezzel a gonddal egyedül állok a világban...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!