Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az észre, vagy a testre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az észre, vagy a testre "hallgatni"?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel kölcsönösen testi vonzalmat érzünk egymás iránt.

Eddig egyszer találkoztunk, egy rövid ideig, akkor csak arra volt időnk, hogy pár mondatot beszéljünk.

Őszinte (volt)mert a legelején megmondta, komoly kapcsolatot nem kíván.(Feleség gyerekek....)és én ezt tiszteletben tartom.

Én még nem tudom...ha meg is történne a dolog nem tudom annyi elég lenne e...

Az eszem azt mondja állj ! de a testem nem...

Most vonatkoztassunk el a családtól...bár tudom lesznek válaszolók akik leribiznek, és hogy tönkre teszem a családot....ez most"mindegy..."bár, azt is tudjuk, hogy ahová bármilyen szintem beférkőzik egy harmadik, nem tökéletes kapcsolat.

Jobb vágyakozni, és elképzelni milyen lenne vele, és talán ez az érzés majd valamikor elmúlik,vagy megtenni, és tudni milyen lehetne a folytatás...?

Küzdök az érzéseimmel, az eszemmel...és tudom hogy ő is ezt a kettősséget érzi..igaz nekem nincs veszteni valóm, egyedül vagyok.Hacsak annyi nem, hogy fájnak ezek az érzések.

2011. ápr. 14. 10:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Tehát van családja?
2011. ápr. 14. 10:40
 2/27 A kérdező kommentje:
van
2011. ápr. 14. 10:43
 3/27 anonim ***** válasza:
Ebben akkor mi a kérdés?
2011. ápr. 14. 10:46
 4/27 anonim ***** válasza:
Akkor ideje picit beleélned magadat a felesége és a gyermekei helyzetébe. Ha a te párod, gyerekkel megtenné ezt, te hogyan tekintenél rá? Vagy még inkább, hogyan tekintenél arra a nőre, aki ennek tudatában képes volt összejönni vele?
2011. ápr. 14. 10:47
 5/27 anonim ***** válasza:
Akkor ha van egy kis eszed, arra hallgatsz.
2011. ápr. 14. 10:47
 6/27 A kérdező kommentje:

Voltam ilyen helyzetben.Tudom milyen.

Nem én lennék neki az első ilyen, ezt tudom.

És ha én nem teszem meg, majd valaki más...

Bár,akkor én nyugodtan alhatok.

2011. ápr. 14. 10:50
 7/27 anonim ***** válasza:

Elvileg ebben különbözünk csak az állatoktól: hogy tudunk a testünkön uralkodni.

Te tudsz?

2011. ápr. 14. 10:50
 8/27 anonim ***** válasza:

A 77-essel egyetértek. Sokan bele sem gondolnak ilyenkor a másik helyzetébe, pedig ajánlatos volna.

És ha mással is megteszi? az már nem a te ügyed lenne, te akkor tiszta lennél.

Most gondolj bele. Mondjuk össze is jöttök(ami azt mondtad kizárt,csak tegyük fel), családotok lesz. Aztán téged is megun, és megy csajozni, te meg ott állsz gyerekkel és egyedül.

2011. ápr. 14. 10:53
 9/27 A kérdező kommentje:

tudok...eddig is megtettem...látod...

Bár, ha valaki fél éjszakákat tölt különböző chat-es oldalakon nők és szex után kutatva, mindent megmagyaráz.Mert akinek nem hiányzik semmi, az nincs ott jelen.És a feleségének mondja, azt amit másnak.

2011. ápr. 14. 10:55
 10/27 anonim ***** válasza:
Ha tudod milyen, és ennek ellenére részese akarsz lenni, akkor nincsen mit hozzátennem.
2011. ápr. 14. 10:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!