Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIUK! Nektek bejönne egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIUK! Nektek bejönne egy ilyen tipusu lány?

Figyelt kérdés
Az olyan tipusu lányokra gondolok akik inkább bújósabbak puszilgassák a férfi testét sokat simogassák csokolgassák a száját ....stb.Nem csupán szexuális célbol hanem tévézés közben ,vagy csak szimplán északai beszélgetésekkor ilyesmire gondolok. Sreretitek ti ezt??19L.
2011. ápr. 12. 22:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de én ki sem bírom, hogy ne puszilgassam a barátom bőrét csak úgy :)
2011. ápr. 12. 23:25
 22/27 anonim ***** válasza:

nekem nagyon bejön :)) ha bp-i vagy írj privit! :P

25/F

2011. ápr. 13. 00:33
 23/27 anonim ***** válasza:
Az én barátom nem szereti ezt, vagyis csak nagy ritkán. Azt mondja, hogy szeret, meg néha érzem is, néha meg nem. Hát engem eléggé zavar, hogy nem kényeztethetem őt, pedig szeretném.
2011. ápr. 13. 02:44
 24/27 anonim ***** válasza:
jóhogy! amiket írtál az szuper.
2011. ápr. 13. 07:18
 25/27 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen típusú lányokat szeretem!
2011. ápr. 13. 07:37
 26/27 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok :)
2011. ápr. 13. 15:44
 27/27 anonim ***** válasza:
19 éves érzéki lány létedre úgy beszélsz, mint egy részeg paraszt.
2011. ápr. 13. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!