Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK! Nektek bejönne egy ilyen tipusu lány?
Figyelt kérdés
Az olyan tipusu lányokra gondolok akik inkább bújósabbak puszilgassák a férfi testét sokat simogassák csokolgassák a száját ....stb.Nem csupán szexuális célbol hanem tévézés közben ,vagy csak szimplán északai beszélgetésekkor ilyesmire gondolok. Sreretitek ti ezt??19L.2011. ápr. 12. 22:28
12/27 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kiváncsi,hogy milyen a helyesírásom.Bocsika
2011. ápr. 12. 22:40
13/27 anonim válasza:
Én nem, mert én se vagyok ilyen. Sokkal kimértebb, hűvösebb a viselkedésem, és a barátnőmtől sem várom el, h úgy viselkedjen mint valami nyáladzó tinilány.
14/27 anonim válasza:
Ettől függetlenül szeretjük egymást, mielőtt még vki ezzel jön...
15/27 anonim válasza:
Bejönne, de egyik barátnőmnél se láttam még hasonlót. Mintha kábé nem érdekeltem volna őket.
16/27 anonim válasza:
akkor rossz barátnőid vannak sztem good :D
17/27 Tótalaki Ottó válasza:
Miután aznap 2-3-szor szeretkeztünk, akkor már jöhetne az ilyen nem szexuális célzatú puszi, ölelés stb. :P
Tudhatnád, hogy a simogassák az felszólító mód. Pl: Simogassátok meg a kutyámat!
A kijelentő mód, ami ide illik: simogatják. Mondjuk ha ebben nőttél fel, és ebben fogsz élni, akkor tökmindegy, úgysem fogod megtanulni.
18/27 Tótalaki Ottó válasza:
Akkor írj helyesen és nincs kritika. :P
19/27 A kérdező kommentje:
Tótalaki Ottó válasza:
Ottókám szerintem feküdj le és aludj tudod ki a faszomat oltogatod te csicska gyökér.
2011. ápr. 12. 22:57
20/27 anonim válasza:
Már gyik-on is vannak cigányok? :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!