Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 fiú,1 lány. Barátnőm akarja....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 fiú,1 lány. Barátnőm akarja. Mi legyen?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, barátnőm 17 lesz idén. 2 éve járunk, ne pedózzatok le mert egy évet vártam az ágyig. Szóval kb egy éve szexelünk, heti 1-2 alkalommal suliidőszakban mert így engedik el szülei. Szerinte iszonyatjóvagyok, bár eddig mással még nem volt, mégis, mostanában túl sokszor jön fel a téma: és ha egy másik fiú is...? NEMjól esik... én nem lennék neki elég? Vagy csak kíváncsi hogy milyen lehet másokkal? Menjek bele? itt fog hagyni?
2011. ápr. 12. 18:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hát, ez alapján a kapcsolatotokat nem igazán nevezném elmélyültnek.

Csak simán nem hozzád való a lány.

2011. ápr. 13. 22:32
 32/32 A kérdező kommentje:

bár kedves nagyonfelháborodók, azért ajánlom figyelmetekbe a saját legmélyebb belsőtöket. Tessék belenézni, és tessék látni azt a sok csúnya perverz vágyat is. Én konkrétan nagyon szivesen szétdugnám a világ összes csaját, benne lennék hármasokban, négyesekben, tövig tolnám pimpit minden széplány szájába.

Ha ezeket más is fel véli fedezni magán, azt kell hogy mondjam, ez normális. Csakhogy az ember már rég nem állat. Szeretem ezt a lányt. Őt akarom magaménak, nem akarom odaadni másnak sohase. Jó vele.

Egy fiú nem tud úgy hozzászólni egy szép lányhoz, hogy csak barátság legyen a szavai közt. Hajtja az ösztön. Engem is, ezért elkerülöm a szép csajokat, nem akarok kísértésbe esni. Hülye birka lennék mer 22 évesen dugni kell mindenkit? egy szánalmas papucs? Vagy iszonyatcuki fiú? hűséges férj? az álompasi? Melyik legyek? Ki döntheti el hogy mit kellene rám mondani?

Énis ezt várom el tőle. Akkor most börtönbe zárom? A kapcsolat egy börtön? Ki az a hülye aki börtönben akar élni... de én őt akkor is csak magamnak akarom! Ha engedem neki h hozzá szoljon egy fiú, máris szexuális indíttatás lesz benne (hisz magamból indulok ki) dehát akkor basszus most mivaan?

Kedves emberek az, hogy nem szólok szépcsajhoz, mert nekem megvan a legszebb. ő meg csinál amit akar. Amíg ilyen jól vagyunk, nincs gáz. A több pasis dolgot meg elfelejteni mer majd biztos engedem hogy mást szopjon a csajom. na.

2011. ápr. 13. 22:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!