Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 fiú,1 lány. Barátnőm akarja....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 fiú,1 lány. Barátnőm akarja. Mi legyen?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, barátnőm 17 lesz idén. 2 éve járunk, ne pedózzatok le mert egy évet vártam az ágyig. Szóval kb egy éve szexelünk, heti 1-2 alkalommal suliidőszakban mert így engedik el szülei. Szerinte iszonyatjóvagyok, bár eddig mással még nem volt, mégis, mostanában túl sokszor jön fel a téma: és ha egy másik fiú is...? NEMjól esik... én nem lennék neki elég? Vagy csak kíváncsi hogy milyen lehet másokkal? Menjek bele? itt fog hagyni?
2011. ápr. 12. 18:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
A harmadik személy bevétele nagy érettséget és bizalmat igényel. Szerintem ez nektek még korai. Nem véletlen, hogy kétségeid vannak magaddal és a pároddal kapcsolatban.
2011. ápr. 12. 18:05
 2/32 anonim ***** válasza:
Ne menj bele csak rossz vege lenne, foleg igy, hogy te nem akarod.
2011. ápr. 12. 18:05
 3/32 Moszuke ***** válasza:

ha ott hagy akkor nem vesztettél semmit,

ne menj bele

2011. ápr. 12. 18:08
 4/32 A kérdező kommentje:
akarnám én, mert egy ismeretlen r*ngyóval nagyon bejön a téma, de őt imádom. Mi van ha elhagy és r*ingyóvá változik?
2011. ápr. 12. 18:09
 5/32 anonim ***** válasza:
Én felajánlottam a páromnak (mivel biszexuális vagyok. én 15/L ő 18/F) hogy ha szeretné csinálhatjuk hármasban, ha szerez hozzá csajt, egy kikötéssel: a másik csaj nem csókolhatja meg!!! :)
2011. ápr. 12. 18:13
 6/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell aggódnod, hogy a barátnőd emiatt elfog hagyni. Én a helyedben nem mennék bele. Még túl fiatal és kíváncsi. A szexbe próbáljatok ki új dolgokat. :)
2011. ápr. 12. 18:15
 7/32 Norb66 ***** válasza:
Csak a fantáziáját és a kíváncsiságát izgatja, nem fog elhagyni ha hármasban csináljátok majd.
2011. ápr. 12. 18:18
 8/32 A kérdező kommentje:
haaaj de vegyes. Valakit hagytak már el így? esetleg valaki lány hagyott már el srácot azért mert jobb volt 2 másikkal?
2011. ápr. 12. 18:22
 9/32 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy hagytak már el emiatt valakit. Egy kapcsolat csak két emberről szól, nem pedig háromról, vagy még többről.

Ha az egyik fél mást is be akar venni a szexuális együttlétbe, az már régen rossz és annak a kapcsolatnak nincs nagy jövője.

Világosítsd fel erről, mert ha szeretne, fel sem merülne benne ilyesmi! Neki hogy esne, ha te be akarnál venni mégegy csajt, vajon örülne neki?

Ha meg másokkal akar b.szni, akkor meg menjen, de téged felejtsen el.

2011. ápr. 12. 19:11
 10/32 anonim ***** válasza:
Már bocs de én ekkora ribi csajjal biztos nem járnék, akinek már 17 évesen egyszerre nem elég egy, szánalmas...
2011. ápr. 12. 19:31
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!