Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 fiú,1 lány. Barátnőm akarja....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 fiú,1 lány. Barátnőm akarja. Mi legyen?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, barátnőm 17 lesz idén. 2 éve járunk, ne pedózzatok le mert egy évet vártam az ágyig. Szóval kb egy éve szexelünk, heti 1-2 alkalommal suliidőszakban mert így engedik el szülei. Szerinte iszonyatjóvagyok, bár eddig mással még nem volt, mégis, mostanában túl sokszor jön fel a téma: és ha egy másik fiú is...? NEMjól esik... én nem lennék neki elég? Vagy csak kíváncsi hogy milyen lehet másokkal? Menjek bele? itt fog hagyni?
2011. ápr. 12. 18:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

OMG. Szövegértés, ember.

Nem azt mondtam, hogy csak az bízik a párjában, aki végignézi ahogy partiba vágja két kigyúrt néger, és még mosolyog is hozzá.:D

Megismétlem érthetőbben: Nem tartom problémásnak, ha valakinek ilyen vágyai vannak, de ahhoz, hogy jól süljön el az egész, kell a feltétlen bizalom. (Többek között, mert még más is szükséges hozzá.)

Vili?

2011. ápr. 12. 22:45
 22/32 anonim ***** válasza:
Semmi probléma nincs azzal ahogyan értelmezem a szöveget és egyébként nem kellene ilyen lenézően nyilatkozni, hogy OMG. Én a Te álláspontodra is valahogy így reagálnék de mégsem teszem, nem hülyézlek le, nem nézlek értetlennek. :) És mielőtt még ebbe is belekötnél, TUDOM, hogy nem hülyéztél le! :) Csak azt fejeztem ki, ahogyan sokan mások is, hogy nem igazán értek vele egyet. Na mindegy, biztosan én vagyok régimódi. De én akkor is úgy vélem, hogy akiknél tényleg mély és őszinte szeretet ill. bizalom alakul ki azoknak nincsen szükségük egy harmadik félre a kapcsolatukban, mert pontosan így kettesben tökéletes!
2011. ápr. 12. 22:51
 23/32 anonim ***** válasza:

"De én akkor is úgy vélem, hogy akiknél tényleg mély és őszinte szeretet ill. bizalom alakul ki azoknak nincsen szükségük egy harmadik félre a kapcsolatukban, mert pontosan így kettesben tökéletes!"

És persze mindez örökké tart, az évek múlásának és a megszokásnak hatására senkiben sem alakulhatnak ki furcsa vágyak - amik nem a racionalitásukról híresek.

Még annyit tennék hozzá konkrétan a hármas témaköréhez, hogy megfelelő esetben nem a harmadik fél a hangsúlyos - hanem annak az izgalma, hogy máshogy éled meg a pároddal való szexualitást.

Nem nézlek le, csak idealistának és naivnak tartom a felfogásodat. Nincs ezzel baj, remélem nem fogsz csalódni a jövőben.

A vitát szerintem lezárhatjuk, mert csak ismételjük önmagunkat - az eredeti kérdés pedig már megválaszolásra került.

2011. ápr. 12. 23:27
 24/32 anonim ***** válasza:

Szerintem szánalmas, hogy 17évesen nincs jobb dolga mint ilyen dolgokon agyalni...

Ez a kapcsolat már halálra van ítélve. Ha már mással is akarja csinálni, régen rossz.

Én úgy lennék ezzel, mihelyt megkérdezne ilyet, vagy akárcsak célozna rá, abban a perceben szakítanék vele akármennyire is szeretem.

Ez az én értékrendembe nem fér bele.

El van kurvulva ez a rohadt világ. Nincsenek már erkölcsök...

F

2011. ápr. 12. 23:49
 25/32 anonim ***** válasza:

Ja és vesd fel neki a fordítottját. Belemegyek ha először kipróbáljuk 2lány + én.

Kíváncsi lennék a reakcióra. Szerintem a tipikus női reakciót kapnánk, hogy te mekkora szemét vagy és szakítani akarna veled, holott ő ugyan ezt akarta, de az teljesen természetes és normális dolog a tiéddel szemben...

2011. ápr. 12. 23:52
 26/32 anonim ***** válasza:

"Szerintem a tipikus női reakciót kapnánk, hogy te mekkora szemét vagy és szakítani akarna veled..."

A 2 lányos felállás eddig minden partneremet izgatta. Más kérdés, hogy a fenti (bizalomról és érettségről szóló) hozzászólásaimban említett követelményeket nem láttam tökéletesen teljesülni, így tetlegességre nem került sor.

Amúgy manapság már ilyen könnyen szakítanak az emberek? Minden témában találkozom ezekkel a kijelentésekkel, hogy "ha azt mondaná, kidobnám" meg hogy "ha csak megemlítene ilyesmit, rögtön szakítanék."

2011. ápr. 13. 07:27
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy kérdést intézek hozzád Kérdező!

Végig tudnád nézni, ahogy a szerelmed egy másik srác farkát szopogatja? Vagy egy másik srác d*gja a szemed előtt? Mert én pl. nem...

25/F

2011. ápr. 13. 10:52
 28/32 anonim ***** válasza:

"Nem nézlek le, csak idealistának és naivnak tartom a felfogásodat. Nincs ezzel baj, remélem nem fogsz csalódni a jövőben. "

Talán igazad lehet, mindig is ilyen felfogású ember voltam. De mostmár nem konkrétan emiatt nem férne bele, hanem mert az első babánkat várjuk a párommal és szerintem már most egyikőnknek sem ez az elsődleges. De eddig sem fért volna bele ... Igazából nekünk ez már a megcsalás kategóriába tartozik. Mások másképp látják, mi így. Nem ítélem el azokat akik extrémebben csinálják, sőt volt, hogy engem is izgatott ez a fantáziakép (ami még manapság is előfordul) de én cselekedetig sosem mennék el azt hiszem. Én csak azért voltam felháborodva mert a srácot bántotta ez és szerintem a lány is érzékelhette már ezt, hiszen a srác azt írta h már többször is rákérdezett erre és szerintem ha látja h a barátja nem szeretné akkor miért erölteti? Nem szabad eröltetni.

2011. ápr. 13. 21:12
 29/32 A kérdező kommentje:
igazatok van.... eddig is undorító volt a gondolat, ezek után főleg...
2011. ápr. 13. 22:17
 30/32 A kérdező kommentje:
a reakció amúgy tényleg tipikus volt. Ő van felháborodva azon hogy nekem szarul esik.ajdeszarezígy..... örökre impotens szardarab leszek.
2011. ápr. 13. 22:27
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!