Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a férjem a hármasra?
Nagyon szeretném kipróbálni, milyen egy lánnyal is, nagyon izgat a tudat, de nem tudom rávenni a férjem, hogy csináljuk hármasban.
Nagyon sokat beszélgetünk róla, de amikor tényleg arra kerülne a sor, visszakozik.
Nagyon fiatalon kerültünk össze, most már 10 éve vagyunk együtt. Mindkettőnknek a másik volt az első.
Hamarosan babát szeretnénk, 1-2 éven belül, és én úgy érzem, előtte szeretném még ezt bevállalni.
Ő viszont állandóan tiltakozik, mondván nincs igénye más csajra, én bőven elég vagyok neki, aztán a következő pillanatban arra hivatkozik, hogy nagyon zavarba lenne, és lehet, nem is tudna semmit "produkálni". Viszont ha filmet nézünk, majd megörül a hármas felállás minden variációjától.
Valóban ennyire fél a kudarctól?
15:08
És nem félnél attól, hogy a fiúk feszélyezni fogják egymást?
Én is így gondolom, jobb ha ő lenne először a lánnyal.
Nem tudom mi lenne a jó választás, ő eléggé túlsúlyosnak érzi magát (szerintem nincs sok felesleg rajta). Nekem úgy tűnik, hogy a magas és vékony vagy átlagos alkatú lányok jönnek be neki, kicsi vagy közepes mellekkel.. Szóval nem lehet olyan érzése, hogy több lenne a lánynál.
Te milyen lányt választanál, hozzád hasonlót?
Én pont az ellentétemet.
Sötét hajam van, és mellben elég telt vagyok, viszont a kis mellű szőke csajok jönnek be. Valahogy mindig olyat képzelek el :)
Nekem is van egy kis feleslegem, de nem nagyon érdekel :)
Igen, biszexuális vagyok.
De a te feleséged pasi? :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!