Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a férjem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a férjem a hármasra?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném kipróbálni, milyen egy lánnyal is, nagyon izgat a tudat, de nem tudom rávenni a férjem, hogy csináljuk hármasban.

Nagyon sokat beszélgetünk róla, de amikor tényleg arra kerülne a sor, visszakozik.

Nagyon fiatalon kerültünk össze, most már 10 éve vagyunk együtt. Mindkettőnknek a másik volt az első.

Hamarosan babát szeretnénk, 1-2 éven belül, és én úgy érzem, előtte szeretném még ezt bevállalni.

Ő viszont állandóan tiltakozik, mondván nincs igénye más csajra, én bőven elég vagyok neki, aztán a következő pillanatban arra hivatkozik, hogy nagyon zavarba lenne, és lehet, nem is tudna semmit "produkálni". Viszont ha filmet nézünk, majd megörül a hármas felállás minden variációjától.

Valóban ennyire fél a kudarctól?

2011. ápr. 12. 11:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

15:08

És nem félnél attól, hogy a fiúk feszélyezni fogják egymást?

2011. ápr. 12. 15:36
 22/27 anonim ***** válasza:

Én is így gondolom, jobb ha ő lenne először a lánnyal.

Nem tudom mi lenne a jó választás, ő eléggé túlsúlyosnak érzi magát (szerintem nincs sok felesleg rajta). Nekem úgy tűnik, hogy a magas és vékony vagy átlagos alkatú lányok jönnek be neki, kicsi vagy közepes mellekkel.. Szóval nem lehet olyan érzése, hogy több lenne a lánynál.

Te milyen lányt választanál, hozzád hasonlót?

2011. ápr. 12. 15:37
 23/27 A kérdező kommentje:

Én pont az ellentétemet.

Sötét hajam van, és mellben elég telt vagyok, viszont a kis mellű szőke csajok jönnek be. Valahogy mindig olyat képzelek el :)

Nekem is van egy kis feleslegem, de nem nagyon érdekel :)

2011. ápr. 12. 15:39
 24/27 anonim ***** válasza:
25%
ha az én feleségem lennél ugy kitenném a szűrödet!!!!és elválnék tőled!!!!biszexuális vagy?!!!!25F
2011. ápr. 12. 16:13
 25/27 A kérdező kommentje:

Igen, biszexuális vagyok.

De a te feleséged pasi? :D

2011. ápr. 12. 20:44
 26/27 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha egy pasi így áll hozzá már az elején, az elég gáz és nem biztos hogy jól fog elsülni a történet. Nem tudom, hogy kell-e ezt erőltetni. Ha gátlási vannak saját magával szemben, azt először meg kell szüntetni, mert egy esetleges élesben történő kudarc elég csúfos nyomokat hagyhat benne. A hármast csak erős kapcsolat esetén szabad kipróbálni, ahol mindegyik fél feltétlen eltökélt híve a másiknak! A legjobb teljesen idegennel kipróbálni, akit nem látsz utána.
2011. ápr. 20. 21:45
 27/27 anonim válasza:
Hát na te tudod de én tuti nem csinalnam 3-ba
2011. nov. 14. 21:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!