Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a férjem a hármasra?
Nagyon szeretném kipróbálni, milyen egy lánnyal is, nagyon izgat a tudat, de nem tudom rávenni a férjem, hogy csináljuk hármasban.
Nagyon sokat beszélgetünk róla, de amikor tényleg arra kerülne a sor, visszakozik.
Nagyon fiatalon kerültünk össze, most már 10 éve vagyunk együtt. Mindkettőnknek a másik volt az első.
Hamarosan babát szeretnénk, 1-2 éven belül, és én úgy érzem, előtte szeretném még ezt bevállalni.
Ő viszont állandóan tiltakozik, mondván nincs igénye más csajra, én bőven elég vagyok neki, aztán a következő pillanatban arra hivatkozik, hogy nagyon zavarba lenne, és lehet, nem is tudna semmit "produkálni". Viszont ha filmet nézünk, majd megörül a hármas felállás minden variációjától.
Valóban ennyire fél a kudarctól?
Hármason mi is gondolkodunk, még egy csajjal. :)
A feleségem is mondja, hogy el tudna képzelni engem egy másik csajjal.
Én csak attól félek, hogy akció közben rátörne a féltékenység...
Nálatok ki lenne a 3.?
30F
Egy "profit" szeretnék választani.
Akkor nem kell félnem, hogy neki én leszek az első lány. :)
A férjem azt is felhozta kifogásként, hogy neki spontán kellene összejönnie, mondjuk egy buli után, de mivel bulizni nem járunk...
Az merült még fel bennem, hogy esetleg tavasszal el szeretnénk kettesben utazni az ország másik végébe, és akkor ott kereshetnénk valakit :)
Jó ötlet, nekem az is jó ha csak nézem mit csinál a másik csajjal :) igaz már többször elmondta hogy pontosan mit szeretne köztem meg a csaj között látni...
Régen annyira féltékeny volt. Sokat változott már, de nehéz elképzelni, hogy nem lenne féltékeny amíg a másik csajjal vagyok...
Én is nagyon féltékeny voltam. Aztán tisztáztam magammal a dolgot.
Nagyon sokat betegeskedtem, és nem tudtam elképzelni, hogyan szerethet a férjem egy olyan lányt, mint én.
Ráadásul a szüleim elég furák, ő meg imádja őket. És fordítva is így van.
Most csak az zavar, hogy nem riasztóak-e számára ezek a vágyak :(
Sok szempontból hasonló helyzetben vagyunk. Szerintem ő is túltette magát a féltékenységen. De van pár rossz emlékem, néhány éve leordított egy csajt az utcán mert megbámult engem.
Remélem nem lesz gond ha oda jutunk, elég pontosan megvan az elképzelése az akcióról. Röviden úgy nézne ki, hogy először engem kényeztet a csaj, utána én vagyok a csajjal, a végén pedig ő a csajjal. Nekem tetszene a dolog, de lehet hogy ez elsőre egy nőnek sok lenne.
Még nem tudom ki lenne a harmadik, lehet hogy egy "hivatásos". Talán az lenne a legjobb, ha ő választana.
És ha nem egy szóló lánnyal, hanem egy párral próbálnátok? A srácoknak nem kell egymással lennie, se nektek a másik pasijával. Hidd el, eléggé eldurran az agyuk - jó értelemben - ha látnak benneteket a másik lánnyal. Amúgy valami hasonlóra készülünk mi is.... :)))
Írj privit ha gondolod.
Szerintem is ő válasszon, az segíthet neki. Pl. ha azért féltékeny, mert úgy érzi pici a melle, úgy is olyat fog választani, akinek kisebb, és akkor ő többnek érezheti magát.
Én pont fordítva képzeltem el. Előbb én lennék a lánnyal, és utána alakulna a dolog. Mert ha ne adj isten, mégse vinni rá a lélek, hogy átadjam a páromnak, akkor itt még tudok visszakozni.
Szerintem inkább így oldjátok meg ti is, ez már egy biztonságérzetet ad :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!