Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a férjem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a férjem a hármasra?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném kipróbálni, milyen egy lánnyal is, nagyon izgat a tudat, de nem tudom rávenni a férjem, hogy csináljuk hármasban.

Nagyon sokat beszélgetünk róla, de amikor tényleg arra kerülne a sor, visszakozik.

Nagyon fiatalon kerültünk össze, most már 10 éve vagyunk együtt. Mindkettőnknek a másik volt az első.

Hamarosan babát szeretnénk, 1-2 éven belül, és én úgy érzem, előtte szeretném még ezt bevállalni.

Ő viszont állandóan tiltakozik, mondván nincs igénye más csajra, én bőven elég vagyok neki, aztán a következő pillanatban arra hivatkozik, hogy nagyon zavarba lenne, és lehet, nem is tudna semmit "produkálni". Viszont ha filmet nézünk, majd megörül a hármas felállás minden variációjától.

Valóban ennyire fél a kudarctól?

2011. ápr. 12. 11:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%
Sodord bele valahogy. Hívd meg vacsira a csajt hozzátok, mintha egy barátnőd lenne. És alakítsátok úgy az estét hogy egy hármas gabalyodás legyen a vége.
2011. ápr. 12. 11:28
 2/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Honnan tudjuk,hogy valóban ennyire fél-e a kudarctól?Talán inkább Tőle kérdezd meg!

2011. ápr. 12. 11:29
 3/27 A kérdező kommentje:
Az a mániája, hogy neki pici, mert nyugalmi állapotban nagyon összeugrik. Egyébként meg 17 centi mereven. Szóval szerintem ez nem pici.
2011. ápr. 12. 11:31
 4/27 anonim ***** válasza:
Végiggondoltad azt, hogy mi lesz akkor ha a férjed ráérez milyen jó is az ha egy másik nöbe tólhatja a lécet? Abban a hármas felállasban nem csak az lesz, hogy egy nö is meg egy férfi téged kényeztet hanem az, hogy 2 nö fog egy férfit elégitgetni.
2011. ápr. 12. 11:35
 5/27 A kérdező kommentje:
Igen, alaposan végiggondoltam.
2011. ápr. 12. 11:36
 6/27 anonim ***** válasza:
Na, arra bőven ráfér kettő is!
2011. ápr. 12. 11:36
 7/27 anonim ***** válasza:
49%
Mázlista vagy az én párom meg engem akar rávenni, bár mindketten félünk a következményektől.Én bevállalnám lánnyal,de csak lezbivel aki tuti nem mászik rá a páromra:-)
2011. ápr. 12. 11:56
 8/27 A kérdező kommentje:

A következményektől úgy nem félek, hogy utána titokba félrejár, mert megtetszik neki.

Inkább attól félek, nekem tetszik meg túlzottan.

Vagy elítél ezek miatt a vágyak miatt :(

Téged mi tart vissza?

2011. ápr. 12. 12:15
 9/27 anonim ***** válasza:
A két férfi egy nő változat nem jutott még eszedbe? Vagy azt nem szeretnéd? Érdemes azt is kipróbálni. :)
2011. ápr. 12. 12:29
 10/27 A kérdező kommentje:
Perverz dolog, hogy az jobban beindít, ha a férjem képzelem el más nővel, mint magam két pasival?
2011. ápr. 12. 12:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!