Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az, hogy vannak olyan 18-25 éves lányok, akik nem borotválják a puncijukat?

Figyelt kérdés
Hál' Isten még nem fordult elő, de ha szembetalálnám magam egy punciszőrrel akkor elrohannék a világ végére.
2011. ápr. 11. 18:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm 26 éves, sosem borotválja. Nagyon szép így a puncija. Nyalni is lehet, nekem nem megy a számba a szőr. Természetesen szokott fürödni, úgyhogy nincs vele a világon semmi baj.
2011. ápr. 11. 20:26
 32/37 anonim ***** válasza:
98%

"Nem értem miért kell leb.szni a kérdezőt a szexuális szokásai és igényei miatt. "

Fel lehetne fogni, hogy nem azért megy a bunkózás.

Az egy dolog, hogy kinek mi tetszik.

Tudod: valakinek a csupasz, vkinek a szőrös.

Ez kb olyan szintű, mintha vki megkérdezné, hogy "hogy lehetséges az, hogy vannak még 18-25 éves lányok, akiknek fekete haja van?"

Mert hogy szerintem éppen a fekete haj undorító.

Nem kellene megpróbálni mindenkire ráerőltetni a saját ízlését. Különbözőek vagyunk.

Én elfogadom, hogy neki a csupasz kell, de ő meg fogadja el, hogy nem mindenki akar csupasz lenni, vagy épp nem mindenkinek az tetszik.

Utálom az ilyen szánalmas embereket, mint a kérdező. Aki csak ilyen alpári módon tudja kifejteni a véleményét, és mindenkire rá akarja erőszakolni a nézeteit.

2011. ápr. 11. 22:36
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
NEkem kifejezetten tetszik a szőrös puni.
2011. ápr. 11. 23:20
 34/37 Megyeri Ivett ***** válasza:
100%

Ez úgy lehetséges, hogy van akinek a borotvált és van akinek a természetes tetszik. Mindenkit más izgat fel

és így mindenki izlése szerint választhasson.

2011. ápr. 11. 23:55
 35/37 anonim válasza:
81%
azmár rossz ha erre figyelsz nem a lányra... de gondolom te ilyen "megdugsz mindent ami mozog" féle pasas lehetsz, mert egy rendes bnő mellett nem ez lenne az első amit megfigyelnél..
2011. ápr. 12. 07:16
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező?

Ha találkozol egy lánnyal és beleszeretsz és nincs szexuális kapcsolat csak 6hónap után és kiderül, hogy szőrös neki ott alul, akkor elhagyod? Mert lehet nagyon jó csaj is attól, hogy nem borotválja. Nem ezen múlik egy kapcsolat. Ha meg egy éjszakás kalandokat akarsz akkor hajrá, annyi szőrtelen puncit d.gj meg amennyit akarsz, de ne nézd le azokat, akiknek szőrös ott. Mert szerintem Te sem vagy tökéletes. Pláne a modorod:S

2011. ápr. 12. 12:01
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi van akkor, ha szőrös?Régebben senki nem borotválta ott magát alul, mégis dugtak akkor is!!!
2012. jún. 21. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!