Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az, hogy vannak olyan 18-25 éves lányok, akik nem borotválják a puncijukat?

Figyelt kérdés
Hál' Isten még nem fordult elő, de ha szembetalálnám magam egy punciszőrrel akkor elrohannék a világ végére.
2011. ápr. 11. 18:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
30%
ne hülyézd már le azokat, akik nem értenek egyet veled kedves borotvált lány. amúgy meg sokkal esztétikusabb egy szőrtelen mint egy szőrös..plusz senki sem szeretne szőrszálakat köpködni orál után...
2011. ápr. 11. 19:21
 22/37 anonim ***** válasza:
92%

68%

Kinek mi esztétikusabb...

De ebben pl egyet értek, h praktikusabb és esztétikusabb. Nem is erre mondtam.

Hanem amikor a higiéniával, meg az igényességgel jönnek itt egyesek. Ezek csak ilyen ez a mai divat, és gyártsunk kifogásokat.

Tetszen az, várd el, te dolgod, csak nem kell hülyeséget beszélni.

2011. ápr. 11. 19:23
 23/37 anonim ***** válasza:
69%

Na ez megint egy értelmes kérdés.Remélem,hogy soha nem találkozom a kérdezővel,meg némelyik válaszolóval...ennyi ökörséget összehordani...a szőrzetnek mi köze van a higiéniához?Meg az igényességhez?:O

Legközelebb mi lesz a téma?Az orrszőr?

Különbözőek vagyunk,persze,hogy mindenkinek más tetszik.De attól még nem kell butaságokat állítani...

2011. ápr. 11. 19:27
 24/37 anonim ***** válasza:
54%
én azt hittem, hogy ez manapság alap. meg vagyok lepve. :D
2011. ápr. 11. 19:29
 25/37 anonim ***** válasza:
mihez képest? egy 1 éveshez képest sok az a 2 ...
2011. ápr. 11. 19:32
 26/37 anonim ***** válasza:
69%
Hálisten az én szerelmem ilyennel nem foglalkozik, tehát ha mondjuk van ott másfél centi szőr mondjuk akkor se érdekli :) De valaki mondta h a fiuknál is divat h leborotválja... hát én nem mindig szeretem :) Hol a férfiasság ??? 19.L
2011. ápr. 11. 19:39
 27/37 anonim ***** válasza:
25%

Ki nem szarja le, hogy mi volt régen? Már a 21. században élünk.

Nem értem miért kell leb.szni a kérdezőt a szexuális szokásai és igényei miatt.

Ha már az igénytelenségnél tartunk: a férfiaktól miért várják el, hogy borotválják le az arcukat. Ha szakállt növesztek akkor miért neveznek igénytelennek?

2011. ápr. 11. 19:46
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogy a kérdezőnek nem tetszik a szőr, de teljesen úgy áll a témához, mintha mi utolsó tuskó prolik lennénk amiért elfogadjuk.
2011. ápr. 11. 19:53
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne a szakáll igénytelen?Ez már megint micsoda?:O
2011. ápr. 11. 20:00
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön a szőrös punci, szerintem fincsi:)
2011. ápr. 11. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!