Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megmondjam neki, hogy szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki, hogy szeretném, ha kielégítene?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve vagyunk együtt, én rendszeresen kielégítem őt, van hogy egy nap 3x is amikor nagyon sokat vagyunk együtt. (még nem feküdtünk le, és sose ő kér meg arra hogy kielégítsem)De ő engem soha, és igazából hiányzik. Nem azért van, mert nem szeret, ebben biztos vagyok. És egy múltkori beszélgetésünk kapcsán ő is megemlítette, hogy nagyon önző mert hogy én mindent megadok neki, ő pedig még nem. Mondtam neki, hogy nem önző egyáltalán, el vagyok én így is. De igazából már nagyon vágyok rá. És ma egész nap szar kedvem volt vele, és nem mondtam el mi a baj, de igazából ez, hogy annyira kívánom, de mégse teszi meg. Ha megint rákérdez akkor szerintetek mondjam meg neki mi a baj? Persze csak utalnék rá hogy nem szeretném elmondani, de egy előző beszélgetésünkben már említette. Aztán ha sokat nyaggat akkor elmondom, csak kerekperec nem akarom. Szerintetek?

Amúgy ő 17.

2011. ápr. 11. 18:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
már próbáltam 2x is. nem használt :/ egyszer jutottunk el odáig hgy elkezdett simogatni, már ruha se volt rajtunk. Amikor is leszaladtam pisilni, mert nagyon kellett, és gondoltam ha tovább megyünk mégse akarok bepisilni, és mire feljöttem már nem nagyon érezte jól magát. Mert minden szart összeevett, és hát nem folytattunk semmit.
2011. ápr. 11. 19:57
 22/26 anonim ***** válasza:
Minek vagy együtt vele? Ez természetes dolog lenne normális embereknél, hogy hoppá a barátnőm már 3x lesz op ott nekem is kéne valamit tennem.......! Azt hiszem kicsit ki van használva a naivságod
2011. ápr. 11. 20:23
 23/26 anonim ***** válasza:

Ekkora tapló csávót. Pofám leszakad :(

kedves kérdező... te pedig nyugodtan mond neki meg kerek perec, hogy most ő jön 200 kielégítéssel, addig neki semmi :) persze nem kell betartani, de tényleg mond meg és nehogy kínosan érezd magad

.. és ne legyél szívbajos, ha elkezded az irányítást a folytatás könnyebb, mint később újra kinyitni a szád, szóval add ki a feladatot és még aznap egyből irányíts, tanítsd is meg egyből hogyan jó neked :)

2011. ápr. 11. 20:52
 24/26 A kérdező kommentje:

"Minek vagy együtt vele? " kedves válaszoló, azért vagyok vele, mert szeretem.

Amúgy köszi minden választ, már megbeszéltem vele, azt mondta ma is akarta csak látta a rosszkedvemet és nem akarta erőltetni. Javulnak a dolgok :)

2011. ápr. 11. 21:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Kielégített már a párod? :)
2011. ápr. 12. 16:22
 26/26 A kérdező kommentje:
Most nem találkoztunk :) majd holnap esetleg :P
2011. ápr. 12. 22:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!