Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megmondjam neki, hogy szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki, hogy szeretném, ha kielégítene?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve vagyunk együtt, én rendszeresen kielégítem őt, van hogy egy nap 3x is amikor nagyon sokat vagyunk együtt. (még nem feküdtünk le, és sose ő kér meg arra hogy kielégítsem)De ő engem soha, és igazából hiányzik. Nem azért van, mert nem szeret, ebben biztos vagyok. És egy múltkori beszélgetésünk kapcsán ő is megemlítette, hogy nagyon önző mert hogy én mindent megadok neki, ő pedig még nem. Mondtam neki, hogy nem önző egyáltalán, el vagyok én így is. De igazából már nagyon vágyok rá. És ma egész nap szar kedvem volt vele, és nem mondtam el mi a baj, de igazából ez, hogy annyira kívánom, de mégse teszi meg. Ha megint rákérdez akkor szerintetek mondjam meg neki mi a baj? Persze csak utalnék rá hogy nem szeretném elmondani, de egy előző beszélgetésünkben már említette. Aztán ha sokat nyaggat akkor elmondom, csak kerekperec nem akarom. Szerintetek?

Amúgy ő 17.

2011. ápr. 11. 18:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

mondd el neki kerekperec

ne célozass, tán sose találja ki:)

attól lesz a kapcsolat kapcsolat, hogy kommunikáltok.

2011. ápr. 11. 19:04
 12/26 A kérdező kommentje:
Amúgy mindent meg tudunk beszélni. Akármi szexel kapcsolatosat vagy akármit, csak én nem szeretek kérni semmit. Egyszerűen ilyen vagyok. Fél évig arra vártam, hoyg magától jusson eszébe. Mert szerintem az is egyértelmű, hogy ha a másik ad, akkor te is megpróbálod valahogy viszonozni.
2011. ápr. 11. 19:06
 13/26 anonim ***** válasza:
Így van beszélj vele, és ha te csinálod neki orálisan, az a minimum, hogy viszonozza.
2011. ápr. 11. 19:07
 14/26 A kérdező kommentje:
Én se szoktam neki orálisan :P előfordult, de igazából addig nem nagyon szeretném amíg pl én nem kaptam valamit vissza. logikusan addig lefeküdni se szeretnék vele, pedig már azt is nagyon várom.
2011. ápr. 11. 19:11
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem akar pedo lenni...
2011. ápr. 11. 19:25
 16/26 anonim ***** válasza:
AAaaahhaaaaaa....mostmár világos. Az elején csodálkoztam hogy normális érett kapcsolatban ilyet? Leírtad a korotokat és akkor félrehúzódott a függöny: Taddaaaaa.....dobpergést kérek............................ Növeljük a feszültséget............meeeertt:...........KIHASZNÁL!! Ting-Ting . Ez nem kapcsolat! AHA! és akkor itt jöttem rá:Végülis télleg én vagyok a hülye... nézzünk már oldalra... jaaaa...ez nem a "Párkapcsolatok" témakör hanem szexualitás...ahha!Én voltam a hülye hogy arra gondoltam hogy szerelem is van mögötte becsaptál a "Nem azért van, mert nem szeret" dologgal.Persze hogy Szeret.Megsúgok valamit de ne áruld el senkinek: GUMINŐ VAGY SEMMI TÖBB! de psszt. Ki ne szeretné azt ami kielégíti és nem vár cserébe semmit? Tipikus esete a "Szexbarátnő vagyok de nem tudok róla!" szindrómának.
2011. ápr. 11. 19:28
 17/26 A kérdező kommentje:
hát aki nem ismeri, és engem se az lehet hogy így látja, és külső szemlélőként ént dobott átnám. Csak hogy én látom, mennyi mindent dobott el és változtatott meg csak hogy nekem jobb legyen. Mennyi mindent el kell viselnie tőlem. És ha nem szeretne fél évet se várt volna a szexel. Vagyis még mindig vár. Itt igazából nem is az volt a kérdés hogy szeret-e mert nem vagyok ennyire naiv. Tudom hogy szeret.
2011. ápr. 11. 19:34
 18/26 anonim ***** válasza:
szerintem már magától megkellet volna tennie
2011. ápr. 11. 19:34
 19/26 A kérdező kommentje:
lehet azt hitte eddig, hoyg én nem akarom.
2011. ápr. 11. 19:38
 20/26 anonim ***** válasza:
Vezesd ra a kezeddel te butus...
2011. ápr. 11. 19:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!