Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megmondjam neki, hogy szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondjam neki, hogy szeretném, ha kielégítene?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve vagyunk együtt, én rendszeresen kielégítem őt, van hogy egy nap 3x is amikor nagyon sokat vagyunk együtt. (még nem feküdtünk le, és sose ő kér meg arra hogy kielégítsem)De ő engem soha, és igazából hiányzik. Nem azért van, mert nem szeret, ebben biztos vagyok. És egy múltkori beszélgetésünk kapcsán ő is megemlítette, hogy nagyon önző mert hogy én mindent megadok neki, ő pedig még nem. Mondtam neki, hogy nem önző egyáltalán, el vagyok én így is. De igazából már nagyon vágyok rá. És ma egész nap szar kedvem volt vele, és nem mondtam el mi a baj, de igazából ez, hogy annyira kívánom, de mégse teszi meg. Ha megint rákérdez akkor szerintetek mondjam meg neki mi a baj? Persze csak utalnék rá hogy nem szeretném elmondani, de egy előző beszélgetésünkben már említette. Aztán ha sokat nyaggat akkor elmondom, csak kerekperec nem akarom. Szerintetek?

Amúgy ő 17.

2011. ápr. 11. 18:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem igazi kapcsolat, már ne haragudj! Az igazi párkapcsolatba egy ilyen beszélgetés nem is lenne eldöntendő kérdés! Hát persze, hogy mondd meg neki! ő se gondolat olvasó, hogy kitalálja, te mit akarsz! Ez olyan, hogy ha anyu egész nap engem nézne, akkor se jönnék rá, hogy pl azt akarja, hogy mosogassak el... Lehet, hogy "alap" lenne, hogy ha te őt, akkor ő is téged, de hát ha nem alap a fiúdnál, akkor tegyél érte! 17 éves vagy, fél éve jártok, nyisd már ki a szád!
2011. ápr. 11. 18:58
 2/26 anonim ***** válasza:
Mond meg neki!
2011. ápr. 11. 18:58
 3/26 anonim ***** válasza:
beszélj vele...
2011. ápr. 11. 18:59
 4/26 A kérdező kommentje:
én 15 vagyok. ő 17. és már célozgattam bőven. Szerintem ha odateszem a kezem az is elég célzás. De valahogy nem kapcsol, vagy nem akarja.
2011. ápr. 11. 18:59
 5/26 anonim ***** válasza:
Legalábbis azt mond meg neki, hogy kívánod, mert szerintem van valami oka, hogy ő nem tette meg. Bár ez egyáltalán nem biztos.
2011. ápr. 11. 19:00
 6/26 anonim ***** válasza:
mondom: beszélj vele...
 7/26 A kérdező kommentje:
csak azért nem akartam eddig kerek perec megmondani neki, mert pl én se örülnék ha odaállna elém, hogy "szopjá' le"
 8/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, azt hiszem tényleg beszélek vele. Csak ilyen téren nekem sok bátorság kell :)
2011. ápr. 11. 19:01
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát most könyörgöm! Nem feltétlen jelenti azt a kéz odatétel, hogy te azt akarod... Beszélj! Azért van a szád! Nem is kell nyíltan, hogy "Hé, te most nyalj ki", hanem szép finoman közlöd, hogy úgy érzed te már eleget tettél, most te akarsz kapni... azt meg el is cseszted, hogy ilyet közöltél, hogy "elvagyok ígyis"...
2011. ápr. 11. 19:01
 10/26 A kérdező kommentje:
Hát nem a kinyalásra gondoltam mondjuk, mert akár az ujjával is csinálhatná, de még sehogy se elégített ki. Igen lehet elrontottam,de még ma megmondom neki, hogy szeretném. Csak igazából nem tudom hogyan, mert ő is tudja, hogy én nem vagyok ilyen , aki így megmondja a dolgokat. Lehet nagyon meg fog lepődni :P
2011. ápr. 11. 19:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!