Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan óriási kérés, ha egy fiú azt kéri a barátnőjétől, hogy ne legyen a lány lába közt a lehető legnagyobb szőr?
Jj, ez az ajtó nyitás, előre engedés, ok, akkor legyen elvárás, pedig csak egy jól eső, kedves gesztus. Na de akkor miért elvárás nőtől, aki ugyanúgy reggeltől estig nyomja az ipart, h de főzzön, mosson, takarítson, csak mert nő, a férfi meg amúgy is, kicseréli a villanyégőt, húúha. Nem örülni kéne, h többen keresnek, és hozzáad a nő is, mint h ráfogni az emancipációra, meg az evolúcióval, meg ezer éves dolgokkal magyarázni.
Magyarán, nem kéne elvárások legyenek egy bizonyos szuint felett, ha nem tudni kell úgy viszonyulnia másikhoz, és úgy kérni, h érthetőek, vmint teljesíthetőek legyenek az igények.
Vki könnyebben alkalmazkodik, vki nem. És szőr kérdésben meg abszolőt borotva párti vagyok, de én pl nem tudom, nem akadnék ki, ha vkinek úgy vált be, úgy jó. Tennék rá kísérletet, h másképp legyen, és vagy bejön, vagy nem. de nem fogom megmondani, h az ő konfrot zónáján belül mi jó.
Fürödjön, tisztálkodjon, legyen ápolt, a többi az ő dolga.
Eza világ szól csak a feleljünk meg a divatnak, trendnek, és hogy ezt olyan nehéz. Nem, nem nehéz, csak van olyan, aki ezeknek nem szeretne megfelelni. És jól teszi, szeressék azért, amilyen.
Jogodban áll bármit elvárni a másiktól és otthagyni, ha ezeknek az elvárásoknak nem felel meg. Ugyanúgy a partnerednek is joga van nem úgy viselkedni, ahogy te szeretnéd, és vállalni az otthagyást ha ezzel jár.
Ha borotvált barátnőt szeretnél akkor vagy kezdj olyannal, vagy hagyd ott azt, aki nem akarja borotválni magát.
Azok a lányok, akik úgy gondolják, hogy nekik nem kell szőrteleníteniük és a fiú nem várhatja el tőlük azok meg olyan pasival fognak járni aki tényleg nem várja el tőlük.
Lényeg, hogy az igények egyezzenek, ebben és másban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!