Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan óriási kérés, ha egy fiú azt kéri a
barátnőjétől, hogy ne legyen a lány lába közt a
lehető legnagyobb szőr?
16:59
Az h mi elvárás fiúk felé, az egy külön tészta. De vegyük alapul, h sportoljon. Oké, és akkor, oda vissza. Foglalkozzon a lány is magával, és sportoljon. De a punci szőrtelenítés nem tudom hogy jön ide.
2011. ápr. 11. 17:03
12/33 A kérdező kommentje:
Ööö én se minden hozzászólást értettem tisztán. Mármint hogy ki mi mellett foglal állást. Én úgy gondolom, a szőrt karbantartani nem olyan hatalmas fáradság, és ez ránk fiúkra is igaz. A sportolás is elvárható, de mondjuk csak egy bizonyos szintig, szóval nem küldeném heti 5 aerobikedzésre a barátnőmet, mert az kissé durva beavatkozás, csak mozogjon néha és ne lustuljon el.
13/33 anonim válasza:
az elvárások már rég gázak. szerintem ha a másik fél nem érti meg,amit szeretnél vagy csak NEM AKARJA megérteni,akkor az elmond valamit a kapcsolatról is :) normál ember azt szeretné,hogy a társának IS jó legyen,ne csak neki...
2011. ápr. 11. 17:07
14/33 A kérdező kommentje:
Miért lennének gázak az elvárások? Például egy fiú engedje a lányt előre az ajtóban szerintem. Ez is elvárás. Akkor ez is gáz?
Az irreális elvárások a gázok, nyilván mindenkinek van elvárása, különben bárki bárkivel járhatna.
Azért eléggé sarkítasz, én olvasgatom itt a kérdéseket, de érdekes mód ilyen válasz egyszer sem ütötte meg a szemem, hogy a lány azt írta volna, márpedig ő teljes dzsungelt tart. Szerintem valamit nagyon félreértettél, max olyan van, hogy minek szedje le csupaszra, ha neki fazonra kényelmes, vagy csak annyira, hogy a bikinivonalat szedje, a többi meg rövid legyen. Én utálom magam csupaszon, nem is szedem le teljesen sohasem, és bizony nincs az a férfi sem, akinek a kedvéért megtenném. Egyébként meg heti egyszer kb ápolja az ember simán elég, én nem szoktam ezt a kérdést túllihegni.
2011. ápr. 11. 17:12
17:07
Igen, az elvárások már rég gázak, de sztem nem azért, amit te írsz, ha nem azért, h egyáltalán vannak.
Ha megtetszik vki, vmint meg is ismerem, nem avval fogok foglalkozni, h még szálkásíthatna magán, vagy hízhatna 5 kilót. Mert amint megismerem, tudom mi miért van, pl. ilyen alkat, nehezen hízik, vagy nehezen adja le a fölös kilókat, de tudom, h foglalkozik magával. Ezen felül akkor még mit várjak el, ha egyszer megtetszett, akkor úgy jó ahogy van. Az már más tészta, ha egy hosszútávú kapcsolatban vki ellustul.
2011. ápr. 11. 17:12
A kommentedre meg kérdező, az ajtóban előreengedem dolgot nem elvárásnak hívják, hanem etikettnek/illemnek és udvariasságnak, nagy különbség!
2011. ápr. 11. 17:13
18/33 A kérdező kommentje:
Miért, az illem is egy elvárás. Írjak mást? Csak azt mondom, hogy elvárása az embernek szerintem valamennyi lehet, nem lesz mindjárt önző.
Kérdező, nem elvárás, hanem illem, és egy kedves gesztus. Sztem életed legnagyobb katasztrófája legyen, ha előre engedsz vkit, ami ráadásul még kamatozhat is, minthogy nőktől egyes agyasok elvárják pl. a feszes cickót, kerek popsit, lapos hasat, baba puncit, a mélytorkot, és az anál szexet. És még sorolhatnám. És akkor hogy természetre milyen legyen, hogy meglehessen vele jelenni, büszke lehessek rá, szeresse a barátaimat, de ne ugasson bele mindenbe. Tanuljon, legyen munkája, ne élősködjön a férfin, de főzzön, mosson, takarítson, kussoljon. Ugye milyen irreális felsorolás. pedig sokan így gondolkodnak.
2011. ápr. 11. 17:21
Kérdező, ha a barátnőd megkérne, hogy borotváld le a mellkasodat, te megtennéd?
2011. ápr. 11. 17:22
Kapcsolódó kérdések: