Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan óriási kérés, ha egy fiú azt kéri a barátnőjétől, hogy ne legyen a lány lába közt a lehető legnagyobb szőr?
ma 16:55
Igen, na és? Nincs ezzel semmi baj, amíg egyenlő mércével mér a két fél.
Ez érthető, vagyis nálam maximálisan. Ha már a kisajkaimat akarnád levágatni, akkor elmenekülnék.:)
Amúgy meg barátnődről van szó?
ez nem gáz,
megmondom mi a gáz,
halottam lányokat/nöket arról beszélni hogy gáz hogyha a fiú azt várja el a lánytól hogy sportoljon= jól nézzen ki.
Mivel nem fogadja el, most akkor fogadjam el hogy a barátnöm dagatt lessz mert lusta a testét karban tartani?
Szerintem az természetes dolog hogy kell próbálni minél többet csinálni ahoz hogy tetszél a párodnak.
Ha a barátnöm azt mondaná nekem hogy menjek sportólni mert azt akarja hogy legyen nagyobb karjaim, akkor csinálnám, fordítva ha azt mondaná hogy hagyjam már abba a edzést mert túlságosan nagy vagyok, akkor tisztelettel hajtanám végre a szavait.
16:57 vagyok.
Mindenkinek a maga dolga. Tény és való, praktikusabb, ha szőrtelenítve van részlegesen, vagy teljesen, de semmivel nem higiénikusabb, vagy igénytelenebb, mint a csupasz.
És sztem bizonyos szituációkon vannak egyesek felháborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!